Loutrouvia Hotel

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Vouniatades
  • Loutrouvia Hotel
  • 12 slika

Hotel Loutrovia ★★ - Benitses, Krf, Grčka je udaljen oko 12 km od centra grada Krfa i oko 300 m od samog centra mesta Benitses. Ovaj hotel ima lak pristup idiličnom okruženju plaže Benitses, gde možete uživati u očaravajućim zalascima sunca. Na maloj udaljenosti od hotela nalaze se brojne mogućnosti za kupovinu, restorane i zabavni sadržaji. Gosti će se naći u centru aktivnosti, uživajući u lakoći

Hotel Loutrouvia Hotel

Hotel Loutrovia ★★ - Benitses, Krf, Grčka je udaljen oko 12 km od centra grada Krfa i oko 300 m od samog centra mesta Benitses. Ovaj hotel ima lak pristup idiličnom okruženju plaže Benitses, gde možete uživati u očaravajućim zalascima sunca. Na maloj udaljenosti od hotela nalaze se brojne mogućnosti za kupovinu, restorane i zabavni sadržaji. Gosti će se naći u centru aktivnosti, uživajući u lakoći pristupa nizu lokalnih atrakcija. Ovaj hotel nudi luksuzan smeštaj daleko od kuće, gde se gosti mogu potpuno opustiti. Sa umirujućim, osvežavajućim tonovima, sobe za goste odišu ambijentom spokoja i podmlađivanja. Sobe su opremljene modernim sadržajima za dodatnu udobnost.

 

Položaj:

Loutrovia Hotel je udaljen oko 12 km od centra grada Krfa i oko 300 m od samog centra mesta Benitses i savršen je izbor za letovanje na Krfu. Aerodrom i grad Krf se nalaze na oko na 14 km udaljenosti.

Smeštaj:

Hotel ima se sastoji od ukupno 60 smeštajnih jedinice. Svaka soba sadrži klimu, balkon ili terasu, TV, mini frižider, kupatilo sa tušem ili kadom, fen (na upit na recepciji hotela), sef na recepciji (uz doplatu 3 eur/dnevno).

Usluga u hotelu Loutrovia 2*:

Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak) i polupansion.

Sadržaj Loutrovia hotela:

Parking je 100 m od hotela, Wi-Fi u javnim hotelskim prostorijama (besplatno), restoran, bar, A la Carte taverna (riblji restoran).

Plaža hotela Loutrovia 2*:

Hotelska plaža je šljunkovita i peščana (preko puta hotela Loutrovia 2*). Ležaljke i suncobrani se doplaćuju.

Sport i zabava:

Vodeni sportovi uz doplatu (preko puta hotela i ne pripadaju samom hotelu).

Napomena:
  • Nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca u hotelu Loutrovia 2*,
  • Hotel nema uslove za osobe sa posebnim potrebama.

 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2022

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2022 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2022 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2022. u hotelu Loutrovia ★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2022.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.Lokacije