Rethymno Residence Aqua Park & Spa

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Adeljanos Kampos
  • Rethymno Residence Aqua Park & Spa
  • 47 slika

Hotel Rethymno Residence Hotel & Suites ★★★★ - Adelianos Kampos, Retimno, Krit, smešten u poznatom letovalištu Adelianos Kampos na 150 m od duge peščane plaže, nudi uslugu All Inclusive – sve uključeno (po hotelskim pravilima). Ovaj hotel predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2024. Položaj: Rethymno Residence Hotel & Suites nalazi se u poznatom letovalištu Adelianos Kampos, na udaljenost

Hotel Rethymno Residence Aqua Park & Spa

Hotel Rethymno Residence Hotel & Suites ★★★★ - Adelianos Kampos, Retimno, Krit, smešten u poznatom letovalištu Adelianos Kampos na 150 m od duge peščane plaže, nudi uslugu All Inclusive – sve uključeno (po hotelskim pravilima). Ovaj hotel predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj:

Rethymno Residence Hotel & Suites nalazi se u poznatom letovalištu Adelianos Kampos, na udaljenosti od 6 km od centra Retimna i 65 km od aerodroma u Heraklionu.

Plaža:

Hotel je udaljen 150 m od duge peščane plaže, od koje ga deli ulica.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 časa dnevno, glavni restoran, gril bar, italijanski restoran, suši bar, tradicionalni grčki restoran, lobi bar i 2 bara pored bazena, 4 otvorena bazena i 3 dečija bazena, animacije i tematske večeri, igralište za decu, teniski teren, spa centar, besplatan Wi-Fi u svim zajedničkim prostorijama.

Na zahtev i uz doplatu, hotel nudi usluge lekara, čuvanja dece i vešeraja.

Smeštaj u Rethymno Residence Hotel & Suites:

Sobe su u potpunosti renovirane i svaka ima terasu ili balkon, besplatni Wi-Fi, SAT TV, telefon, frižider, fen za kosu, kupatilo sa tušem, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu).

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (po hotelskim pravilima). AI usluga ne obuhvata: sva flaširana i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svu hranu i piće nakon 22:45 časova.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Kompleks je u potpunosti renoviran 2016. godine. Obavezan je “dress code” u hotelu; muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri.


 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije