Galini Sea View Hotel

  • Galini Sea View Hotel
  • 20 slika

Hotel Galini Sea View CHC ★★★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, smešten u Agia Marini, ovaj hotel predstavlja idealan izbor za letovanje na Kritu 2021. U neposrednoj blizini, gostima su dostupni brojni restorani, radnje i barovi. Na 150 m od hotela nalazi se autobuska stanica. Elegantno uređene sobe su sa ručno rađenim nameštajem i pogledom na more. Položaj: Smešten u Agia Marini, na 10 km od grada Ha

Hotel Galini Sea View Hotel

Hotel Galini Sea View CHC ★★★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, smešten u Agia Marini, ovaj hotel predstavlja idealan izbor za letovanje na Kritu 2021. U neposrednoj blizini, gostima su dostupni brojni restorani, radnje i barovi. Na 150 m od hotela nalazi se autobuska stanica. Elegantno uređene sobe su sa ručno rađenim nameštajem i pogledom na more.

 

Položaj:

Smešten u Agia Marini, na 10 km od grada Hanje i 22 km od njenog aerodroma. U neposrednoj blizini, gostima su dostupni brojni restorani, radnje i barovi. Na 150 m od hotela nalazi se autobuska stanica.

Plaža:

Prelepa peščana plaža udaljena svega 150 m (uz prelazak ulice) od hotela Galini Sea View CHC.

Hotelski sadržaj:

Hotel nudi mnogo sadržaja od kojih izdvajamo više restorana (italijanski, kineski i glavni restoran), konferencijske sadržaje, sportski sadržaji, otvoreni bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, mini market, Spa "Eden" (razni tretmani, masaže itd.), Wi-Fi internet.

Smeštaj u Galini Sea View CHC:

Standardna soba veličine do 26 m2 prima do 2 osobe, dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj), i može biti sa bočnim pogledom na more i pogledom na more. Elegantno uređene sobe sa ručno rađenim nameštajem, ima i balkon ili terasu, SAT TV, mini frižider, sef, telefon, klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, bade mantil i papuče.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno, prema hotelskim pravilima.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Samo za odrasle preko 16 godina.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Galini Sea View CHC ★★★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije