Ekavi Apartments

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agia Marina
  • Ekavi Apartments
  • 31 slika

Apartmani Ekavi - Agia Marina, Hanja, Krit smešteni su u primorskom letovalištu Agia Marina na fantastičnoj lokaciji, 8 km od centra Hanje, 18 km od aerodroma, 600 m od centra Agia Marine i 300 m od plaže, sadrže bazen sa delom za decu i predstavljaju odličan izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Apartmana Ekavi: Apartmani Ekavi Apartmani Ekavi smešteni su u primorskom letovalištu Agia Marina

Hotel Ekavi Apartments

Apartmani Ekavi - Agia Marina, Hanja, Krit smešteni su u primorskom letovalištu Agia Marina na fantastičnoj lokaciji, 8 km od centra Hanje, 18 km od aerodroma, 600 m od centra Agia Marine i 300 m od plaže, sadrže bazen sa delom za decu i predstavljaju odličan izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Apartmana Ekavi:

Apartmani Ekavi Apartmani Ekavi smešteni su u primorskom letovalištu Agia Marina na fantastičnoj lokaciji, 600 m od centra Agia Marine, 8 km od centra Hanje, 18 km od aerodroma. Supermarket je udaljen 100m od hotela, a autobuska stanica 150m.

Plaža:

Apartmani Ekavi udaljeni su svega 300 m od peščane plaže.

Hotelski sadržaj:

Otvoreni bazen sa delom za decu, snack bar, WiFi koji je dostupan BESPLATNO u javnim delovima objekta.

Smeštaj:

Sve sobe su opremljene balkonom sa pogledom na more, bazen ili baštu, klima uređajem (uz doplatu 8€/dan-2019.god), opremljenom čajnom kuhinjom, mini frižiderom, sefom (uz doplatu 15€/nedeljno-2019.god), TV-om, kupatilom sa tušem.

Usluga:

Najam (bez ishrane). U krugu od 500 m od objekta se nalazi 19 restorana. Spisak restorana možete pogledati na ovom linku.

Komentari gostiju/Napomena:

„Izuzetno čisto. Sjajna lokacija, puno prostora, blizina plaže i prodavnica. Odličan bazen. Osoblje ljubazno i super uslužno...” Ocena putnika na Booking.com IZVANREDAN 9.

Prijavljivanje: od 14:00h.

Odjavljivanje: do 12:00h.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedni od njih su i Apartmani Ekavi - Agia Marina, Hanja.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije