Elotis Suites

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agia Marina
  • Elotis Suites
  • 6 slika
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Moderan-elegantan
  • Čajna kuhinja
  • Otvoreni bazen

Hotel Elotis Suites Hotel ★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, smešten je u centru letovališta Agia Marina i 8 km od Hanje i predstavlja nov hotel u našoj ponudi. Duga peščana plaža nalazi se prekoputa hotela Elotis Suites, na 100 m udaljenosti (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu. Odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj hotela Elotis Suites: Ovaj apart

Hotel Elotis Suites

Hotel Elotis Suites Hotel ★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, smešten je u centru letovališta Agia Marina i 8 km od Hanje i predstavlja nov hotel u našoj ponudi. Duga peščana plaža nalazi se prekoputa hotela Elotis Suites, na 100 m udaljenosti (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu. Odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj hotela Elotis Suites:

Ovaj aparthotel nalazi se u centru letovališta Agia Marina, 8 km od grada Hanje. Agia Marina je poznato turističko mesto sa puno sadržaja, prelepom prirodom, burnim noćnim životom i divnim peščanim plažama. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni barovi, restorani, taverne i prodavnice.

Plaža:

Duga peščana plaža nalazi se prekoputa hotela Elotis Suites, na 100 m udaljenosti (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Hotel Elotis Suites sadrži otvoreni bazen, bazen za decu, ležaljke pored bazena, bar koji radi od 8:00 časova ujutru do ponoći, TV kutak, besplatan Wi-Fi na recepciji i sobu za odlaganje prtljaga.

Smeštaj:

Elotis Suites hotel sastoji se iz 23 apartmana i studija, koji se nalaze u 5 odvojenih zgrada, okruženih vrtom. Studiji su veličine oko 25 m2 i raspolažu sa 2 kreveta, garniturom za sedenje, u potpunosti opremljenim kuhinjskim delom i kupatilom sa tušem. Svaki ima balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, televizor, fen za kosu i frižider. Wi-Fi u sobama dostupan je uz doplatu.

Usluga:

Možete da birate između najma i noćenja sa doručkom u hotelu Elotis Suites.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Nov hotel u našoj ponudi.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki izbor hotela kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Kritu. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u apart-hotelu Elotis Suites.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže. Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Kritu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije