Iolida Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agia Marina
  • Iolida Beach
  • 24 slika
  • Na plaži

Hotel Iolida Beach ★★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, Grčka Nalazi se u centru letovališta Agia Marina, jedne od najpoznatijih turističkih destinacija na Kritu. Od aerodroma u Hanji je udaljen 22km, od grada Hanje 8km, a od Retimna 78km. U blizini hotela su brojne prodavnica, taverne i barovi. Ovo moderno i luksuzno odmaralište se nalazi u malom primorskom gradu Agia Marina, samo nekoliko koraka od

Hotel Iolida Beach

Hotel Iolida Beach ★★★★ - Agia Marina, Hanja, Krit, Grčka Nalazi se u centru letovališta Agia Marina, jedne od najpoznatijih turističkih destinacija na Kritu. Od aerodroma u Hanji je udaljen 22km, od grada Hanje 8km, a od Retimna 78km. U blizini hotela su brojne prodavnica, taverne i barovi. Ovo moderno i luksuzno odmaralište se nalazi u malom primorskom gradu Agia Marina, samo nekoliko koraka od peščane plaže. Gosti se mogu odvažiti da istraže ostrvo sa svojim čudnim selima, odličnim planinarenjem i fascinantnim arheološkim nalazištima, ili se uputiti u obližnju Hanju zbog njenih muzeja, šetališta pored mora i prelepe stare luke. Gosti mogu započeti dan sa ukusnim doručkom na bazi švedskog stola i probati lokalne specijalitete u restoranu sa roštiljem na kamenu. Hotel raspolaže sa četiri bazena, sa ležaljkama i suncobranima za goste, kao i ljubaznim osobljem. Elegantne i moderne sobe za goste ovog odmarališta imaju očaravajući pogled na more, a svaka ima pristup internetu za dodatnu udobnost i prozore sa dvostrukim zastakljenim prozorima koji obezbeđuju dobar noćni odmor.

 

Položaj Iolida Beach 4* hotela:

Nalazi se u centru letovališta Agia Marina, jedne od najpoznatijih turističkih destinacija na Kritu. Od aerodroma u Hanji je udaljen 22km, od grada Hanje 8km, a od Retimna 78km. U blizini hotela su brojne prodavnica, taverne i barovi i odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Iolida Beach 4*- Jedan deo je smešten na peščanoj plaži, a drugi 200m povezan sa plažom, atraktivnim staklenim mostom preko kog može lako da se stigne do svih delova hotela. Plaža je uređena sa ležaljkama suncobranima, i mogu se dobiti peškiri za plažu uz depozit. Komplet 2 ležaljke i suncobrana koštali 6 evra (2021. god).

Hotelski sadržaj:

Hotel Iolida Beach 4* se sastoji iz 2 odvojene zgrade od kojih je jedan na plaži, a drugi 200m povezan sa plažom, atraktivnim staklenim mostom preko kog može lako da se stigne do svih delova hotela. Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, A la Carte restoran, 2 bara na bazenima, lobi bar, 2 otvorena bazena, 2 bazena za decu, dečije igralište, biblioteka, igraonica sa drušvenim igrama i bilijarskim stolom, besplatan Wi-Fi u zajeničkim prostorijama i sobama (gosti se mole da se jave na recepciju kako bi dobili lozinku za pristup internetu), internet kutak sa desktop računarima, fitnes centar, spa centar, kongresna sala, menjačnica, sef na recepciji, prostorija za odlaganje prtljaga, otvoreni i zatvoreni parking

Smeštaj u hotelu Iolida Beach:

Hotel ima ukupno 139 modernih, prostranih soba. Standardni studiji su veličine oko 28m2 i primaju do 3 osobe. Svi imaju 2 odvojena kreveta, balkon ili terasu, klima uređaj, kauč, SAT TV, besplatan Wi-Fi, u potpunosti opremljenu kuhinju, frižider, ketler, telefon, sef, mini-bar (uz doplatu).

Usluga:

Možete da birate između Noćenja sa doručkom, Polupansiona (doručak i večera) i All Inclusive usluge (po hotelskim pravilima). Doručak je u vidu otvorenog bifea – samoposluživanje.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Odlična lokacija, udobni kreveti.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 4*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Iolida Beach 4* - Agia Marina, Hanja, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije