Minos Village

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Agia Marina
 • Minos Village
 • 12 slika
 • Elegantan
 • Novo u ponudi
 • Otvoreni bazen

Hotel Minos Village - Agia Marina, Hanja, Krit lociran je u poznatom letovalištu Agia Marina, 9km od grada Hanje i 19km od njenog aerodroma. U neposrednoj blizini hotela su mnogi kafići, taverne, prodavnice i radnje, kao i autobuska stanica, nalazi se na 350m od najbliže peščane plaže, odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Minos Village hotela: Hotel Minos Village lociran je u pozna

Hotel Minos Village

Hotel Minos Village - Agia Marina, Hanja, Krit lociran je u poznatom letovalištu Agia Marina, 9km od grada Hanje i 19km od njenog aerodroma. U neposrednoj blizini hotela su mnogi kafići, taverne, prodavnice i radnje, kao i autobuska stanica, nalazi se na 350m od najbliže peščane plaže, odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Minos Village hotela:

Hotel Minos Village lociran je u poznatom letovalištu Agia Marina, 9km od grada Hanje i 19km od njenog aerodroma. U neposrednoj blizini hotela su mnogi kafići, taverne, prodavnice i radnje, kao i autobuska stanica.

Plaža:

Hotel Minos Village se nalazi 350m od najbliže peščane plaže. Hotel svojim gostima obezbeđuje prevoz do i sa obale. Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Hotel Minos Village sadrži A la Carte restoran, kafeteriju, otvoreni bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, dečiji klub, igralište za decu, prostorija za odlaganje i čuvanje prtljaga, besplatan Wi-Fi na recepciji hotela (u ostalim delovima objekta je dostupan uz doplatu), peškiri za plažu (uz doplatu), besplatan parking.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 36 prostranih studija i jednosobnih ili dvosobnih apartmana. Studiji su veličine 25m2 i imaju u potpunosti opremljenu malu kuhinju, kauč (po potrebi se koristi kao ležaj za treču osobu), klima uređa (uz doplatu) j, telefon, sef (uz doplatu), TV, Wi-Fi (uz doplatu), frižider, mikrotalasnu pećnicu, fen za kosu, trpezarijski sto. Apartmani su veličine od 35m2 i imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Jednosobni primaju do 4 osobe, a dvosobni do 6 osoba.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - samoposluživanje prema Covid protokolu R.Grčke).

Komentari gostiju/Napomena:

Nov hotel u našoj ponudi.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Minos Village - Agia Marina, Hanja.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije