Yakinthos Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agii Apostoli
  • Yakinthos Hotel
  • 18 slika

Hotel Yakinthos Beach ★★★ superior - Agii Apostoli, Kato Daraco, Hanja, Krit, Grčka se nalazi u regiji Agii Apostoli, 4 km zapadno od grada Hanja, između centra Hanje i poznatih letovališta Agia Marina i Platanjas. Od centra grada Hanje i Venecijanske luke je svega 4 km i lako je dostupno, pošto autobus ide na svakih 15 minuta, a vožnja traje 10-15 minuta. Autobuska stanica je preko puta hotela, a

Hotel Yakinthos Hotel

Hotel Yakinthos Beach ★★★ superior - Agii Apostoli, Kato Daraco, Hanja, Krit, Grčka se nalazi u regiji Agii Apostoli, 4 km zapadno od grada Hanja, između centra Hanje i poznatih letovališta Agia Marina i Platanjas. Od centra grada Hanje i Venecijanske luke je svega 4 km i lako je dostupno, pošto autobus ide na svakih 15 minuta, a vožnja traje 10-15 minuta. Autobuska stanica je preko puta hotela, a takođe posetioci mogu da koriste taksi, auto ili bicikl. Od međunarodnog aerodroma Hanja je udaljen 18 km. Hotel se nalazi zapadno od grada Hanije, u turističkoj obalnoj zoni na 4. km puta za Agia Marina-Platanijas i udaljen je samo 50 metara od veličanstvene peščane plaže Glaros i Agioi Apostoli. Karakterističan element koji odmah privlači pažnju posetilaca Jakintosa je prilično udobno unutrašnje i spoljašnje okruženje. Ovo je detaljno razmotreno do najsitnijih detalja sa izuzetnom pažnjom i strukturirano na takav način da nudi boravak u posebno elegantnoj atmosferi. Klimatizovani hotel ima ukupno 39 soba. Sadržaji uključuju foaje, lift i salu za doručak. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, telefon sa direktnim biranjem, satelitsku/kablovsku TV, muziku, frižider, sef i balkon. Individualno kontrolisani klima uređaj je dostupan kao standard. U kompleksu na otvorenom postoji bazen i snek bar pored bazena. Moguće je rezervisati i samo noćenje i doručak. Gosti mogu da izaberu doručak iz bogatog švedskog stola.

 

Položaj Yakinthos Beach 3* hotela:

Hotel se nalazi u regiji Agii Apostoli, 4 km zapadno od grada Hanja, između centra Hanje i poznatih letovališta Agia Marina i Platanjas. Od centra grada Hanje i Venecijanske luke je svega 4 km i lako je dostupno, pošto autobus ide na svakih 15 minuta, a vožnja traje 10-15 minuta. Autobuska stanica je preko puta hotela, a takođe posetioci mogu da koriste taksi, auto ili bicikl. Od međunarodnog aerodroma Hanja je 18 km. i odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Yakinthos Beach 3* je udaljen samo 80 metara od veličanstvenih peščanih plaža Glaros, Agii Apostoli i Kalamaki, sve sa plitkim i kristalno čistim morem.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, sala za doručak, otvoreni bazen sa i dečiji bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena besplatno, peškiri za bazen besplatno, bar pored bazena i unutrašnji lobi bar, parking besplatno, centralni sef, ostava za prtljag besplatno, room service 08.00-20.00h.

Smeštaj:

Hotel Yakinthos Beach se sastoji od 39 soba, 19m2–21m2, kupatilo, fen, sef, telefon, Wi-Fi, A/C, TWC, SAT TV, radio, ketler, zvučno izolovani prozori, balkon/terasu (ili patio), dostupne su 2 vrste jastuka

Usluga:

Noćenje s doručkom (otvoreni bife-usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Boravak u hotelu Yakinthos Beach je odličan izbor, jer imate more na korak od vas i grad veoma blizu, a još bolji izbor za one koji žele da uživaju u boravku daleko od gužve, ali i dalje veoma blizu svih znamenitosti.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 3* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Yakinthos Beach 3* - Agii Apostoli, Kato Daraco, Hanja, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije