Eri Beach & Village

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Hersonisos
 • Eri Beach & Village
 • 25 slika
 • Akva park
 • Animacija
 • Teniski teren
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Na plaži

Hotel Eri Beach & Village ★★★★ - Hersonisos, Krit se nalazi na plaži, na oko 1km od centra Hersonisosa, nudi uslugu All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i odličan je izbor za letovanje 2021. na Kritu. Položaj Eri Beach & Village 4*hotela: Hotel Eri Beach & Village 4* se nalazi na oko 1km od centra Hersonisosa i oko 25km od aerodroma u Heraklion

Hotel Eri Beach & Village

Hotel Eri Beach & Village ★★★★ - Hersonisos, Krit se nalazi na plaži, na oko 1km od centra Hersonisosa, nudi uslugu All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i odličan je izbor za letovanje 2021. na Kritu.

 

Položaj Eri Beach & Village 4*hotela:

Hotel Eri Beach & Village 4* se nalazi na oko 1km od centra Hersonisosa i oko 25km od aerodroma u Heraklionu.

Smeštaj:

Veliki hotel, smeštajni kapaciteti u više dvospratnih i četvorospratnih zgrada. Hotel raspolaže sa 580 smeštajnih jedinica. Hotel poseduje standardne i porodične sobe. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, frižider, sef. Klima u sobi je besplatna u periodu od 01.07-31.08 a van toga se plaća oko 3 evra dnevno.

Plaža:

Hotel Eri Beach & Village 4* se nalazi na plaži.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni restoran, bar na plaži, lobi bar, tropical bar, 3 bazena (1 sa slatkom vodom, 2 sa morskom vodom), 3 dečija bazena, 3 tenisa terena, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, sala za bridž, TV sala, dnevna animacija, pikado, aerobik, mini market.

Usluga:

All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Komentari gostiju/Napomena:

Veliki hotel. Prednost mu je lokacija (odmah pored je Star Beach sa lepom plažom) i otvoreni bazeni, koji se nalaze uz more (ne uz plažu). Restoran je ogroman ima veliki zatvoreni i otvoreni deo, hrana se služi na više punktova.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Eri Beach & Village 4* - Hersonisos, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije