Vantaris Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kavros
  • Vantaris Beach
  • 32 slika
  • Na plaži

Hotel Vantaris Beach ★★★★ - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se severozapadno od Krita, u blizini sela Kavros-Kournas u regionu Georgioupolis, na peščanoj plaži. Vantaris Beach je odličan izbor za putnike koji posećuju Georgioupolis, nudeći šarmantno okruženje uz mnoštvo korisnih sadržaja dizajniranih da poboljšaju vaš boravak i za letovanje 2024. na Kritu. Položaj Vantaris Beach 4* hotela: Hote

Hotel Vantaris Beach

Hotel Vantaris Beach ★★★★ - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se severozapadno od Krita, u blizini sela Kavros-Kournas u regionu Georgioupolis, na peščanoj plaži. Vantaris Beach je odličan izbor za putnike koji posećuju Georgioupolis, nudeći šarmantno okruženje uz mnoštvo korisnih sadržaja dizajniranih da poboljšaju vaš boravak i za letovanje 2024. na Kritu.

 

Položaj Vantaris Beach 4* hotela:

Hotel Vantaris Beach 4* nalazi se severozapadno od Krita, u blizini sela Kavros-Kournas u regionu Georgioupolis.

Smeštaj:

Hotel Vantaris Beach 4* sadrži:
Dvokrevetna soba sa pogledom na vrt. Ova soba je u proseku veličine 24 m2, uključujući kupatilo i ormar. Sastoji se od dva odvojena jednostruka kreveta i sofe koja se može koristiti kao krevet za dodatne osobe. Takođe nudi namešten balkon ili terasu (u prizemlju) s pogledom na ljupke zelene vrtove. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i jedno dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece. Kupatilo sa kadom, kompleti za ličnu negu koji sadrže šampon, gel za tuširanje i sapun, fen za kosu, SAT TV, mini frižider, klima uređaj sa individualnom kontrolom, krevetac za bebu (uz doplatu 5€/dan 2021.god.), WIFI (uz doplatu 1€/dan za 2 korisnika 2021.god), sef (uz doplatu 2€/dan 2021. godine).

Plaža:

Hotel Vantaris Beach 4* se nalazi na peščanoj plaži. Suncobran i ležaljke (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Hotel Vantaris Beach 4* sadrži: 24-časovna recepcija besplatan bežični internet na javnim mestima, slatkovodni bazen, dečiji bazen, teniski teren sa mogućnošću noćnog osvetljenja (uz doplatu), odbojku na pesku, stoni tenis (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), besplatan parking, mini market sa međunarodnom štampom, cigaretama i ostalim potrepštinama, stolice i suncobrani na bazenu i plaži, iznajmljivanje automobile, brdski bicikli, internet soba sa računarom, perionica, glavni restoran Knossos, restoran a-la-carte i bar na plaži Aptera, a-la-carte restoran nudi obilna jela sa Krita i međunarodne kuhinje. Na istom području se nalazi i hotelski bar na plaži u kojem možete uživati u kafi ili užini s pogledom na bujne vrtove i duboko plavo more horizonta Kavrosa. Ovde je takođe organizovana hotelska zabava na plaži. Glavni bar, Eleftherios Venizelos“ sa velikom terasom gleda na vrtove, bazene i more Kavrosa koje oduzima dah. Ovde se organizuju večeri sa klavirom ili saksofonom u zavisnosti od sezone i možete uživati u osvežavajućim koktelima i pićima za večeru. WIFI je besplatan u javnim delovima hotela.

Usluga:

Polupansion ili All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari gostiju/Napomena:

Vantaris Beach je odličan izbor za putnike koji posećuju Georgioupolis, nudeći šarmantno okruženje uz mnoštvo korisnih sadržaja dizajniranih da poboljšaju vaš boravak.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije