Porto Platanias Beach Resort & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Platanjas Hanja
 • Porto Platanias Beach Resort & Spa
 • 52 slika
 • Na plaži

Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa ★★★★★ - Platanjas, Hanja, Krit, udaljen svega 20 metara od peščane plaže, sa brojnim bazenima, spa centrom i drugim raznovrsnim sadržajima, nudi mogućnost izbora usluge između Polupansiona i All Inclusive usluge (po pravilima hotela) i predstavlja odlična izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj: Porto Platanias Beach Resort & Spa nalazi se u regiji Platan

Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa

Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa ★★★★★ - Platanjas, Hanja, Krit, udaljen svega 20 metara od peščane plaže, sa brojnim bazenima, spa centrom i drugim raznovrsnim sadržajima, nudi mogućnost izbora usluge između Polupansiona i All Inclusive usluge (po pravilima hotela) i predstavlja odlična izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj:

Porto Platanias Beach Resort & Spa nalazi se u regiji Platanias, 9 km od grada Hanje i 20 km od njenog aerodroma.

Plaža:

Hotel je na 20 m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, 3 A la Carte restorana (koji rade u vreme ručka, večere ili u specijalnim prilikama), lobi bar i bar na krovu, 2 bara na bazenima, bar na plaži, zatvoreni bazen, 5 bazena na otvorenom, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, dečiji bazen, igralište za decu, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), šah, tavla, pikado, internet kutak (uz doplatu), besplatni Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, 4 kongresne sale, teretana, spa centar, kozmetičar i frizerski salon. Na zahtev, hotel može obezbediti usluge lekara i čuvanja dece.

Smeštaj u Porto Platanias Beach Resort & Spa hotelu:

Sve standardne sobe imaju kupatilo sa kadom, terasu ili balkon, klima uređaj, SAT TV, telefon, pristup internetu, mini bar (na zahtev i uz doplatu), sef i fen za kosu. Studiji i apartmani imaju još i u potpunosti opremljenu malu kuhinju sa frižiderom.

Usluga:

Možete birati između Polupansiona i All Inclusive usluge (po pravilima hotela). Doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) služe se u glavnom restoranu, dok je ručak dostupan u A la Carte restoranu pored bazena, u vidu raznovrsnih laganih obroka.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Obavezan je “dress code” u hotelu: muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri.Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije