Porto Platanias Village

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Platanjas Hanja
  • Porto Platanias Village
  • 31 slika

Hotel Porto Platanias Village ★★★★ - Platanias, Hanja, Krit, udaljen je 200 m od peščane plaže Plataniasa, jedne od najlepših i najpoznatijih na Kritu, građen po uzoru na tradicionalna Grčka sela, predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2024, naročito za porodice sa malom decom. Položaj: Hotel Porto Platanias Village nalazi se u samom centru Plataniasa, 12 km od grada Hanje i 20 km od aero

Hotel Porto Platanias Village

Hotel Porto Platanias Village ★★★★ - Platanias, Hanja, Krit, udaljen je 200 m od peščane plaže Plataniasa, jedne od najlepših i najpoznatijih na Kritu, građen po uzoru na tradicionalna Grčka sela, predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2024, naročito za porodice sa malom decom.

 

Položaj:

Hotel Porto Platanias Village nalazi se u samom centru Plataniasa, 12 km od grada Hanje i 20 km od aerodroma. Uz sam hotel mogu se naći brojne taverne, barovi, kafei, prodavnice, supermarket, apoteka i drugi sadržaji.

Plaža:

Udaljen je 200 m od peščane plaže Plataniasa, jedne od najlepših i najpoznatijih na Kritu. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Restoran, bar, bašta, veliki bazen sa delom za decu, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, veliki vrt, dečije igralište, bilijar, stoni tenis, teretana, prodavnica, parking, spa centar. Na zahtev i uz doplatu, nude se usluge čuvanja dece, lekara i vešeraja.

Smeštaj u Porto Platanias Village hotelu:

Porto Platanias Village je građen po uzoru na mala, tradicionalna grčka sela, sa "trgom", uličicama, velikim zelenim površinama i baštama punim cveća. Studiji (21 m2) imaju u potpunosti opremljenu malu kuhinju, balkon ili terasu, klima uređaj, sofu (koja se po potrebi računa kao ležaj za treću osobu), kupatila sa tušem, papuče, bade mantile, besplatan Wi-Fi, SAT TV, ketler, set za pripremu čaja i kafe, telefon, fen za kosu, frižider, sef. Jednosobni (31 m2) ili dvosobni apartmani (45 m2) imaju odvojene spavaće sobe sa po 2 ležaja ili bračnim krevetom i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom.

Usluga:

Možete birati između Polupansiona (doručak i večera) i All Inclusive usluge (po pravilima hotela).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Naročito je pogodan za porodice sa malom decom, zbog velikih, mirnih površina za bezbrižnu igru.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije