Ideon

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Ideon
  • 31 slika
  • Za parove
  • Otvoreni bazen
  • Stari grad

Hotel Ideon ★★★ - Retimno, Krit, smešten je blizu Starog grada u mestu Retimno, na 800 m od peščane plaže, koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu). Put od Starog grada do plaže vodi šetalištem pored plaže, ili peščanom šoping ulicom prepunom radnji i suvenirnica. Usluga na bazi polupansiona – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje, vrt sa bazenom, besplatan internet u

Hotel Ideon

Hotel Ideon ★★★ - Retimno, Krit, smešten je blizu Starog grada u mestu Retimno, na 800 m od peščane plaže, koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu). Put od Starog grada do plaže vodi šetalištem pored plaže, ili peščanom šoping ulicom prepunom radnji i suvenirnica. Usluga na bazi polupansiona – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje, vrt sa bazenom, besplatan internet u hotelu, sve su to preporuke za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj hotela Ideon:

Hotel se nalazi u mestu Retimno, 200 m od “Starog grada”, preko puta mora (kamene plaže), i 80 km od aerodroma Hersonisos.

Plaža:

Hotel Ideon udaljen je 800 m od peščane plaže, koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu). Put od Starog grada do plaže vodi šetalištem pored plaže, ili peščanom šoping ulicom prepunom radnji i suvenirnica.

Hotelski sadržaj:

Recepcija 24 h, restoran za doručak i večeru, snack bar pored bazena, unutrašnji vrt sa bazenom i ležaljkama, besplatan internet pristup u svim javnim objektima hotela.

Smeštaj:

Hotel Ideon ima 97 smeštajnih jedinica. Standardne sobe su oko 20 m2, kompletno renovirane 2008. godine, imaju telefon, kupatilo TWC i balkon, SAT TV, klimu, fen i mini frižider.

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Ideon ★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.



Lokacije