Pearl Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Pearl Beach
  • 14 slika

Hotel Pearl Beach ★★★★ - Retimno Grad, Krit nalazi se na kraju šetališta, oko 2 km od centra grada Retimna, prekoputa peščane plaže nagrađene plavom zastavom sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Na oko 200 m od hotela nalaze se lokalne prodavnice, barovi, restorani, taverne i kafići, nudi uslugu polupansiona (otvoreni bife) i dobar je izbor za letovanje 2024. ma Kritu. Položaj: Hotel Pearl Be

Hotel Pearl Beach

Hotel Pearl Beach ★★★★ - Retimno Grad, Krit nalazi se na kraju šetališta, oko 2 km od centra grada Retimna, prekoputa peščane plaže nagrađene plavom zastavom sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Na oko 200 m od hotela nalaze se lokalne prodavnice, barovi, restorani, taverne i kafići, nudi uslugu polupansiona (otvoreni bife) i dobar je izbor za letovanje 2024. ma Kritu.

 

Položaj:

Hotel Pearl Beach nalazi se na kraju šetališta, oko 2 km od centra grada Retimna. Od aerodrome u Hanji je udaljen oko 65 km, a od Herakliona 78 km. Na oko 200m od hotela nalaze se lokalne prodavnice, barovi, restorani, taverne i kafići.

Plaža:

Hotel Pearl Beach 4* se nalazi prekoputa peščane plaže nagrađene plavom zastavom.

Hotelski sadržaj:

24-časovna recepcija, Lounge, Bazen za odrasle (na otvorenom) sa slatkom vodom, jedan dečiji bazen (na otvorenom) sa slatkom vodom, bar, u zatvorenom i na otvorenom, smešten u blizini bazena, glavni restoran za goste s polupansionom i noćenjem sa doručkom, A la Carte restoran, Panorama (ručak - večera) , wellness centar opremljen zatvorenim grejanim bazenom, teretanom, saunom, hidromasažom i parnim kupatilom, nudeći masaže i tretmane lepote, sala za konferencije i bankete, juvelirnica, internet kutak, besplatan Wi-Fi, privatni parking na otvorenom (uz depozit koji se vraća).

Smeštaj u hotelu Pearl Beach:

Hotel se sastoji od tri zgrade od po dva sprata, 148 soba, 300 kreveta i 3 lifta. Dvokrevetne sobe s pogledom na vrt / kopno ili bočni pogled na more 2-3 gosta / 24m2. Dvokrevetne sobe (24 m2) imaju vrt, bazen, bočni pogled na more ili direktan pogled na more i pogodne su za 2-3 gosta. Pored toga, opremljeni su balkonom ili terasom, klima uređajima, francuskim krevetom ili odvojenim krevetima, dodatnim krevetom, dečjim krevetićem (na zahtev), satelitskom televizijom, telefonom, besplatnim bežičnim internetom, sefom, mini barom (na zahtev), frižider, aparat za kafu / čaj, bade-mantili i papuče (u sobama sa pogledom na more i sa strane), fen za kosu, kupatilo sa kadom ili tušem, WC. Usluga u sobi i čuvanje dece dostupne su na zahtev i uz naplatu. Primenjuju se pravila oblačenja (dress code). Nema šortsa, nema papuča, nema sportskih uniformi

Usluga:

Polupansion (otvoreni bife) - usluživanje prema Covid protokolu Grčke vlade.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije