Theartemis Palace

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Theartemis Palace
  • 52 slika
  • Naša preporuka
  • Blizu centra grada
  • Bazen sa đakuzijem
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Renoviran
  • Moderan-elegantan
  • Odlična usluga i hrana
  • Otvoreni bazen

Hotel Theartemis Palace ★★★★ - Retimno, Krit je elegantan hotel udaljen oko 100 m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu), pogodan i za porodice. Polupansionska usluga. Bazeni, đakuzi, sportski sadržaji, fitnes, igraonica za decu. Položaj: Theartemis Palace hotel nalazi se u gradu Retimno , oko 450 m od centra. Od aerodro

Hotel Theartemis Palace

Hotel Theartemis Palace ★★★★ - Retimno, Krit je elegantan hotel udaljen oko 100 m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu), pogodan i za porodice. Polupansionska usluga. Bazeni, đakuzi, sportski sadržaji, fitnes, igraonica za decu.

 

Položaj:

Theartemis Palace hotel nalazi se u gradu Retimno, oko 450 m od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car...

Plaža:

Hotel je udaljen oko 100 m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Hotelski kompleks se sastoji od dve zgrade koje su udaljene jedan od druge oko 30 metara, a deli ih mala neprometna ulica. Dve zgrade su povezane podzemnim prolazom sa lepo dekorisanim zidovima. U prvoj se nalaze recepcija, glavni restoran, otvoreni bazen sa delom za decu kao i deo smeštajnih jedinica. U drugoj zgradi se pored smeštajnih jedinica nalazi bazen sa đakuzijem (ne uz doplatu), stoni tenis i još sportskog sadržaja. Treći zatvoreni bazen koji se greje samo u aprilu. Hotel poseduje bar pored bazena, tavernu, kafeteriju, snack bar. Pored bazena se nalaze ležaljke, suncobrani, peškiri za bazen, igraonica za decu, stoni tenis, bilijar, fitens, sauna, animacija, grčke večeri, juvelirnica, mini market, suvenirnica.

Smeštaj u Theartemis Palace hotelu:

Sobe sadrže balkon, SAT TV, telefon, radio, sef (uz doplatu), klimu, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, tuš ili kada, frižider, Wi-Fi (uz doplatu).

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari gostiju / Napomena:

Elegantan hotel, pogodan i za porodice, bogat švedski sto, blizina plaže, lep veći bazen.


 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije