Theartemis Palace

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Theartemis Palace
 • 52 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • Bazen sa đakuzijem
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Renoviran
 • Moderan-elegantan
 • Odlična usluga i hrana
 • Otvoreni bazen

Hotel Theartemis Palace ★★★★ - Retimno, Krit je elegantan hotel udaljen oko 100 m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu), pogodan i za porodice. Polupansionska usluga. Bazeni, đakuzi, sportski sadržaji, fitnes, igraonica za decu. Položaj: Theartemis Palace hotel nalazi se u gradu Retimno, oko 450 m od centra. Od aerodrom

Hotel Theartemis Palace

Hotel Theartemis Palace ★★★★ - Retimno, Krit je elegantan hotel udaljen oko 100 m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu), pogodan i za porodice. Polupansionska usluga. Bazeni, đakuzi, sportski sadržaji, fitnes, igraonica za decu.

 

Položaj:

Theartemis Palace hotel nalazi se u gradu Retimno, oko 450 m od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km, a od aerodroma Heraklion 79 km. U blizini hotela imate veliki supermarket, brojne taverne, mini markete, rent a car...

Plaža:

Hotel je udaljen oko 100 m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Hotelski kompleks se sastoji od dve zgrade koje su udaljene jedan od druge oko 30 metara, a deli ih mala neprometna ulica. Dve zgrade su povezane podzemnim prolazom sa lepo dekorisanim zidovima. U prvoj se nalaze recepcija, glavni restoran, otvoreni bazen sa delom za decu kao i deo smeštajnih jedinica. U drugoj zgradi se pored smeštajnih jedinica nalazi bazen sa đakuzijem (ne uz doplatu), stoni tenis i još sportskog sadržaja. Treći zatvoreni bazen koji se greje samo u aprilu. Hotel poseduje bar pored bazena, tavernu, kafeteriju, snack bar. Pored bazena se nalaze ležaljke, suncobrani, peškiri za bazen, igraonica za decu, stoni tenis, bilijar, fitens, sauna, animacija, grčke večeri, juvelirnica, mini market, suvenirnica.

Smeštaj u Theartemis Palace hotelu:

Sobe sadrže balkon, SAT TV, telefon, radio, sef (uz doplatu), klimu, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, tuš ili kada, frižider, Wi-Fi (uz doplatu).

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari gostiju / Napomena:

Elegantan hotel, pogodan i za porodice, bogat švedski sto, blizina plaže, lep veći bazen.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u Theartemis Palace hotelu ★★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije