Cactus Beach Hotel

Hotel Cactus Beach & Bungalows ★★★★ - Stalis, Heraklion, Krit, Grčka je smešten pored primorskog puta u živahnom selu Stalida, Cactus Beach nudi širok spektar usluga i sadržaja gostima koji borave u njemu. Veličanstveni vrtovi raznobojnog cveća, biljaka i zelenih kaktusa prostiru se u nedogled. Hotel se nalazi 50m od centra Satalide. Autobuska stanica udaljena je 150m, a aerodrom Heraklion je 32km

Hotel Cactus Beach Hotel

Hotel Cactus Beach & Bungalows ★★★★ - Stalis, Heraklion, Krit, Grčka je smešten pored primorskog puta u živahnom selu Stalida, Cactus Beach nudi širok spektar usluga i sadržaja gostima koji borave u njemu. Veličanstveni vrtovi raznobojnog cveća, biljaka i zelenih kaktusa prostiru se u nedogled. Hotel se nalazi 50m od centra Satalide. Autobuska stanica udaljena je 150m, a aerodrom Heraklion je 32km od hotela. Peščana plaža Stalide je udaljena samo 20m od hotela (prelazi se mala ulica). Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu. Nudi uslugu All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

 

Položaj Cactus Beach & Bungalows 4* hotela:

Hotel se nalazi 50m od centra Satalide. Autobuska stanica udaljena je 150m, a aerodrom Heraklion je 32km od hotela.

Plaža:

Peščana plaža Stalide je udaljena samo 20 m od hotela (prelazi se mala ulica). Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni i 2 a la carte restorana (italijanska i grčka kuhinja), 3 bara, 3 otvorena bazena za odrasle, 2 dečija bazena, dečiji vodeni park, ležaljke i suncobrani oko bazena (besplatno korišćenje), mini klub i dečije igralište, wi fi je besplatan u javnim delovima hotela, teatar na otvorenom, mini golf (uz doplatu), stoni tenis, bilijar (uz doplatu), SPA centar (u hotelu Cactus Royal, uz doplatu).

Smeštaj:

Hotel ima dvokrevetne i porodične sobe i junior apartmane.

  • DVOKREVETNE SOBE su prostrane i svetle, smeštaju do 3 osobe, imaju bračni ili dva singl ležaja, kupatilo sa tušem, toaletnom kozmetikom, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV sa muzičkim kanalima, mini frižider, sef (uz doplatu), telefon, namešten balkon ili terasa. Postoje dvokrevetne sobe u aneks zgradi koja je iza glavne i povezana je sa njom malim podzemnim prolazom sa stepenicama.
  • PORODIČNE SOBE smeštaju do 4 osobe i mogu biti sa jednom ili dve spavaće sobe.

Usluga:

All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Komentari/Napomene:

Vrlo dobro ocenjen od strane putnika koji najviše hvale odličan izbor hrane u hotelu i blizinu plaže.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 2*, 2* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Labyrinth 2* - Georgiupuli, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Jahanje
    • Sala za vežbanje (fitness)
    • Tenis
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije