Arina Beach Resort

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kokini Hani
  • Arina Beach Resort
  • 69 slika

Hotel Arina Beach Resort ★★★★ - Kokini Hani-Heraklion Regija, Krit, Grčka opustite se i ponovo pokrenite u potpuno renoviranom hotelu koji je idealno skrovište, na ivici kristalno čistih voda Kritskog mora. Lokacija hotela je idealna za svakodnevne posete gradu, istraživanje lokalnih znamenitosti kao i za izlete na obe strane ostrva. Arina Beach Resort okružen je predivno uređenim vrtovima i smešt

Hotel Arina Beach Resort

Hotel Arina Beach Resort ★★★★ - Kokini Hani-Heraklion Regija, Krit, Grčka opustite se i ponovo pokrenite u potpuno renoviranom hotelu koji je idealno skrovište, na ivici kristalno čistih voda Kritskog mora. Lokacija hotela je idealna za svakodnevne posete gradu, istraživanje lokalnih znamenitosti kao i za izlete na obe strane ostrva. Arina Beach Resort okružen je predivno uređenim vrtovima i smešten pored same plaže, 1 km od mesta Kokini Hani. Heraklion je na samo 13 km od hotela. Aerodrom je udaljen svega 10 km. Nudi uslugu All Inclusive prema pravilima hotela. Besplatan Wi-Fi u javnim delovima hotela.

 

Položaj Arina Beach Resort 4* hotela:

Arina Beach Resort okružen je predivno uređenim vrtovima i smešten pored same plaže, 1 km od mesta Kokini Hani. Heraklion je na samo 13 km od hotela. Aerodrom je udaljen svega 10 km.

Plaža:

Ovaj hotelski kompleks smešten je na dugoj peščanoj plaži mesta Kokini Hani, nagrađenoj plavom zastavicom.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni i dva a la carte restorana, snek bar na plaži, 4 bara, nekoliko otvorenih bazena za odrasle i decu, vodeni park sa 4 vodena tobogana za sve uzraste, 3 vodena tobogana za mlađu decu, relax bazen za odrasle, ležaljke i suncobrani besplatno, mini klub i dečije igralište, pikado, stoni tenis, večernja i dnevna animacija, SPA i fitness centar sa zatvorenim bazenom, dva teniska terena, besplatan wi fi u javnim delovima hotela.

Smeštaj:

Sve smeštajne jedinice hotela su nepušačke i komplet renovirane i gledaju na more, bazene ili bašte. Na raspolaganju su dvokrevetne sobe, porodični apartmani, penthausi i bungalovi sa privatnim bazenima.

  • DVOKREVETNA SOBA ANEKS Smešten preko puta glavne hotelske zgrade, trospratna zgrada koja se sastoji od 32 moderno uređene sobe od 22m2. sa pogledom na bazen i maksimalnom popunjenošću od 2 odrasle osobe. Samo 70 metara udaljen od glavne lokacije, oblast u kojoj ćete se osećati privatnije i istovremeno uživati u svim sadržajima i pogodnostima Arina Beach Resorta.Klima uređaj (centralni), Balkon ili terasa, Kupatilo, Kafa/čaj aparat, fen za kosu, sef, telefon (na naplatu), twin (ili bračni krevet), tuš, mini frižider, SAT TV.
  • DVOKREVETNA SOBA SA POGLEDOM NA MORE Ovaj tip sobe se nalazi u renoviranoj glavnoj zgradi ili u sporednim zgradama pored glavne. Gostima nude pogodnosti i opcije uključujući jedan bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofu na razvlačenje, balkon sa pogledom na more, SAT TV, A/C, kupatilo sa tušem. Treći gost se može smestiti na kauč na razvlačenje
  • SUPERIOR DVOKREVETNA POGLED NA MORE Koji se nalazi uz bočne zgrade pored glavne (na prvom ili drugom spratu), sa pogledom na more. Ove sobe nude savršenu osnovu za izlazak i istraživanje plaže i celog ostrva Krit. Elegantno uređeni i uređeni u opušteno savremenom dekoru, nude našim gostima pogodnosti i opcije uključujući jedan bračni krevet i sofu na razvlačenje, potpuno nameštene balkone sa pogledom na more, TV sa ravnim ekranom sa satelitskim programima, sef, individualno kontrolisan klima uređaj i sopstveno kupatilo sa tušem. . Treći gost se može smestiti na kauč na razvlačenje.
  • PORODIČNE SOBE: 28-32 m2 GV- 2 odrasle osobe + 2 dece ili 3 odrasle osobe +1 dete.
  • PORODIČNA SOBA sa 4 kreveta 28-32 m2 (poglen na vrt/ ili pogled na more) se sastoji od glavne spavaće sobe sa bračnim krevetom i 1 spavaće sobe sa 2 kreveta. Spavaće sobe su odvojene kliznim vratima.
  • PORODIČNA SOBA sa 5 kreveta 28-33 m2 sa pogledom na more sastoji se od glavne spavaće sobe sa bračnim krevetom plus 1 krevetom za jednu osobu i 1 spavaće sobe sa 2 kreveta. Spavaće sobe su odvojene kliznim vratima.

Usluga:

All Inclusive prema pravilima hotela.

Komentari/Napomene:

Fantastičan rizort hotel. Po mišljenju Tour operatora zaslužuje 5*. Ocena za udobnost i sardžaje 9,4.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije