Royal Paradise Beach Resort & Spa

 1. Grčka
 2. Makedonija
 3. Astrida
 • Royal Paradise Beach Resort & Spa
 • 20 slika

Hotel Royal Paradise Beach Resort & Spa ★★★★★ - Potos, Tasos, Grčka smešten je na jugu Tasosa, u blizini Potosa. Smešten je između dve peščane plaže Rosonkremos i manje Notos. Udaljen je oko 2,5 km od centra Potosa i 45 km od Limenasa. Hotel ima 1 glavnu zgradu i 4 anex zgrade. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u

Hotel Royal Paradise Beach Resort & Spa

Hotel Royal Paradise Beach Resort & Spa ★★★★★ - Potos, Tasos, Grčka smešten je na jugu Tasosa, u blizini Potosa. Smešten je između dve peščane plaže Rosonkremos i manje Notos. Udaljen je oko 2,5 km od centra Potosa i 45 km od Limenasa. Hotel ima 1 glavnu zgradu i 4 anex zgrade. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Royal Paradise Beach Resort & Spa hotela:

Royal Paradise Beach Resort & Spa je hotel sa 5* novijeg datuma smešten na jugu Tasosa, u blizini Potosa. Smešten je između dve peščane plaže Rosonkremos i manje Notos. Udaljen je oko 2,5 km od centra Potosa i 45 km od Limenasa. Hotel ima 1 glavnu zgradu i 4 anex zgrade.

Smeštaj:

Ukupna broj soba je 77. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, balkon/ terasu, mini frižider, telefon, sef, Wi-Fi, sat TV. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Standard sobe imaju oko 28 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt ili more.
 • Superior sobe imaju oko 28 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 2 pomoćna ležaja, pogled na vrt ili more.
 • Panoramik sobe pogled more imaju oko 28 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, direktan pogled na more.
 • Executive pogled more imaju oko 28 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, veliku terasu sa ležaljkama i suncobranom.
 • Royal sobe sa pogledom na more i đakuzijem koji se greje imaju oko 28 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, veliku terasu sa đakuzijem.
 • Classical suite pogled more ima oko 55 m2, spavaću i dnevnu sobu odvojene vratima, u spavaćoj 2 standard ili 1 bračni ležaj i u dnevnoj sobi pomoćni ležaj.
 • Royal suite sa pogledom na more i đakuzujem koji se greje ima oko 60 m2, spavaću i dnevnu sobu odvojene vratima, u spavaćoj 2 standard ili 1 bračni ležaj i u dnevnoj sobi pomoćni ležaj, veliku terasu sa đakuzijem.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak/ doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*:

Recepcija, lift, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, restoran, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, dečije igralište i animacija, bazen na otvorenom sa dečijim delom, konferencijska sala, teniski teren (uz doplatu), Spa i Wellness (besplatno je korišćenje teretane, hamama, saune, unutrašnjeg bazena, a plaćaju se maasaže, tretmani itd.).

Plaža hotela Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.royalparadise.gr/ 

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJATasos hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije