Sunrise Beach

  1. Grčka
  2. Makedonija
  3. Skala Rachoniou
  • Sunrise Beach
  • 19 slika

Hotel Sunrise Beach ★★★ - superior Skala Rahoni, Tasos, Grčka nekada poznat pod imenom Hotel Rachoni Beach, smešten je u malom ribraskom mestu Skala Rahoni, na severozapadu Tasosa. Udaljen je oko 4 km od Skala Prinosa i 11 km od Limenasa. Autobus stanica je udaljena oko 50 m od hotela. Sunrise Beach i Rachoni Bay Resort se nalaze u istom vlasništvu. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola

Hotel Sunrise Beach

Hotel Sunrise Beach ★★★ - superior Skala Rahoni, Tasos, Grčka nekada poznat pod imenom Hotel Rachoni Beach, smešten je u malom ribraskom mestu Skala Rahoni, na severozapadu Tasosa. Udaljen je oko 4 km od Skala Prinosa i 11 km od Limenasa. Autobus stanica je udaljena oko 50 m od hotela. Sunrise Beach i Rachoni Bay Resort se nalaze u istom vlasništvu. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Obroci se služe u hotelu Rachoni Bay Resort.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Sunrise Beach hotela:

Sunrise Beach hotel, nekada poznat pod imenom Hotel Rachoni Beach, smešten je u malom ribraskom mestu Skala Rahoni, na severozapadu Tasosa. Udaljen je oko 4 km od Skala Prinosa i 11 km od Limenasa. Autobus stanica je udaljena oko 50 m od hotela. Sunrise Beach i Rachoni Bay Resort se nalaze u istom vlasništvu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sat TV, mini frižider (plaća se za boravak u standard sobi), balkon/ terasu.

  • Standard sobe imaju oko 20 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Superior sobe imaju oko 22-23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Porodične sobe imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Obroci se služe u hotelu Rachoni Bay Resort.

Sadržaj hotela Sunrise Beach 3*:

Recepcija, parking na otvorenom, restoran, bar, bazen na otvorenom, teretana, stoni tenis, bilijar (uz doplatu). Gosti hotela mogu da koriste zajedničke sadržaje sestrinskog hotela Rachoni Bay Resort kao što su bazen, snek bar itd.

Plaža hotela Sunrise Beach 3*:

Hotel se nalazi na maloj, peščanoj plaži na kojoj se suncobrani i ležaljke plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

http://www.sunrisebeach-thasos.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJATasos hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Lokacije