Olympian Bay Grand Resort

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Leptokaria
 • Olympian Bay Grand Resort
 • 46 slika

Hotel Olympian Bay ★★★★ - Leptokarija, Olimpska regija, Pieria, Grčka je hotelski kompleks okružen zelenilom, smešten u Olimpskoj regiji. Udaljen je oko 1 km od Leptokarije, 8 km od Litohora, 25 km od Katerijinija i 120 km od aerodroma u Solunu. Hotel ima 124 standard soba u glavnoj zgradi, 140 soba u bungalovima i 4 suite-a. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Suncobrani i l

Hotel Olympian Bay Grand Resort

Hotel Olympian Bay ★★★★ - Leptokarija, Olimpska regija, Pieria, Grčka je hotelski kompleks okružen zelenilom, smešten u Olimpskoj regiji. Udaljen je oko 1 km od Leptokarije, 8 km od Litohora, 25 km od Katerijinija i 120 km od aerodroma u Solunu. Hotel ima 124 standard soba u glavnoj zgradi, 140 soba u bungalovima i 4 suite-a. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (besplatan).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Olympian Bay hotela:

Olympian Bay je hotelski kompleks okružen zelenilom, smešten u Olimpskoj regiji. Udaljen je oko 1 km od Leptokarije, 8 km od Litohora, 25 km od Katerijinija i 120 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel ima 124 standard soba u glavnoj zgradi, 140 soba u bungalovima i 4 suite-a. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sat TV, balkon/ terasu, telefon, mini frižider, sef, Wi-Fi (besplatan). Dečiji krevetac je besplatan.

 • Bungalov soba pogled na Olimp ili vrt ima oko 19 m2, 2 standard ležaja ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, mogu biti u prizemlju ili prvom spratu (starijeg su datuma).
 • Standard sobe pogled Olimp/ bočni pogled more/ more imaju oko 19 m2, 2 standard ležaja ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u glavnoj zgradi.
 • Porodični bungalov ima oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat, nalaze se u prizemlju bungalova (starijeg su datuma).
 • Suite ima oko 35-40 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. All Inclusive koncept možete pogledati na sajtu hotela

https://olympianbayresort.hotelbrain.com/facilities/

Sadržaj hotela Olympian Bay 4*:

Hotel se sastoji iz glavne zgrade i bungalova. Ima recepciju, restoran, bar, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (besplatan), bazen na otvorenom, animacija, teretana, stoni tenis, teniski teren.

Plaža hotela Olympian Bay 4*:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://olympianbayresort.hotelbrain.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije