Olympios Zeus

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Plaka Litohoro
 • Olympios Zeus
 • 17 slika

Hotel Olympios Zeus ★★★ - Plaka Litohoro, Olimpska regija, Grčka je smeštnenu podnožju planine Olimp, u mesti Plaka Litohoro. Udaljen je oko 4 km od Litohora, 20 km od Katerinija i 118 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Olympi

Hotel Olympios Zeus

Hotel Olympios Zeus ★★★ - Plaka Litohoro, Olimpska regija, Grčka je smeštnenu podnožju planine Olimp, u mesti Plaka Litohoro. Udaljen je oko 4 km od Litohora, 20 km od Katerinija i 118 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Olympios Zeus hotela:

Olympios Zeus je smeštnenu podnožju planine Olimp, u mesti Plaka Litohoro. Udaljen je oko 4 km od Litohora, 20 km od Katerinija i 118 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sat TV, telefon, mini frižider, klimu, sef, balkon/ terasu.

 • Standard sobe imaju oko 16-18 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Superior sobe imaju oko 18 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, verandu sa ležaljkama.
 • Porodična soba sa krevetima na sprat – jedna prostorija ima oko 22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat.
 • Superior porodična soba sa krevetima na sprat – jedna prostorija ima oko 22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj sa krevetima na sprat, verandu sa ležaljkama.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Olympios Zeus 3*:

Hotel ima oko 100 bungalova, recepciju, restoran, bar, bazen na otvorenom, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), fudbalski i košarkaški teren bez opreme.

Plaža hotela Olympios Zeus 3*:

Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, do 5kg (uz doplatu).

https://olympios-zeus.hotelbrain.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije