Sun Beach Platamon Resort

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Platamon
 • Sun Beach Platamon Resort
 • 43 slika

Hotel Sun Beach Platamon ★★★ - Platamon, Olimpska regija, Grčka se nalazi u podnožju planine Olimp. Udaljen je oko 500 m od centra Platamona i 80 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Sun Beach Platamon hotela: Sun Beach Platamon se nalazi u

Hotel Sun Beach Platamon Resort

Hotel Sun Beach Platamon ★★★ - Platamon, Olimpska regija, Grčka se nalazi u podnožju planine Olimp. Udaljen je oko 500 m od centra Platamona i 80 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Sun Beach Platamon hotela:

Sun Beach Platamon se nalazi u podnožju planine Olimp. Udaljen je oko 500 m od centra Platamona i 80 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel ima 88 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sat TV, balkon/ terasu, telefon, mini frižider, Wi-Fi (besplatan). Dečiji krevetac se plaća (oko 5 eur po danu).

 • Standard sobe imaju oko 20-22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodične sobe imaju oko 33 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Sun Beach Platamon 3*:

Recepcija sa sefom (uz doplatu, oko 2 eur po danu), usluga u sobi, restoran, barovi, bazen na otvorenom, dečije igralište, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan).

Plaža hotela Sun Beach Platamon 3*:

Peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju oko 2 eur po osobi/ po danu uz konzumaciju pića ili hrane iz bara.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://sunbeachresort.gr/en/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije