AKS Porto Heli Hotel

 1. Grčka
 2. Peloponez
 3. Porto Heli
 • AKS Porto Heli Hotel
 • 18 slika

Hotel Aks Porto Heli ★★★★ - Porto Heli, Peloponez, Grčka nalazi se na istočnoj obali Peloponeza, u blizini istorijskih lokaliteta poput Epidaurusa (oko 55 km), Mikene i Korintskog kanala (oko 100 km), preko puta je ostrvo Spetses. Nalazi se u mestu Porto Heli, udaljenje oko 207 km od aerdoroma u Atini. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i ve

Hotel AKS Porto Heli Hotel

Hotel Aks Porto Heli ★★★★ - Porto Heli, Peloponez, Grčka nalazi se na istočnoj obali Peloponeza, u blizini istorijskih lokaliteta poput Epidaurusa (oko 55 km), Mikene i Korintskog kanala (oko 100 km), preko puta je ostrvo Spetses. Nalazi se u mestu Porto Heli, udaljenje oko 207 km od aerdoroma u Atini. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Aks Porto Heli hotela:

Aks Porto Heli, potpuno renoviran hotel 2020 god, nalazi se na istočnoj obali Peloponeza, u blizini istorijskih lokaliteta poput Epidaurusa (oko 55 km), Mikene i Korintskog kanala (oko 100 km), preko puta je ostrvo Spetses. Nalazi se u mestu Porto Heli, udaljenje oko 207 km od aerdoroma u Atini

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, mini frižider, balkon/ terasu, sef, Wi-Fi. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Superior sobe pogled vrt imaju oko 24 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni leža, nalaze se u prizemlju ili na 1. spratu.
 • Superior sobe pogled more imaju oko 24 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni leža, nalaze se na višim spratovima.
 • Porodične sobe pogled more imaju oko 24 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat za decu, nalaze se na višim spratovima.
 • Postoje povezane sobe, koje se zovu porodična soba sa dve spavaće sobe pogled vrt ili more. Takođe, postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Aks Porto Heli 4*:

Recepcija, restoran, glavni bar, bar pored bazena, bar na plaži, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (besplatan), dečije igralište, animacija za decu, Mini klub za decu uzrsata od 4-12 god, bazen na otvorenom sa dečijim delom, animacija u toku dana, teretana, stoni tenis, tretmani lica i masaža (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu).

Plaža hotela Aks Porto Heli 4*:

Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.akshotels.com/en/porto-heli-hotel/hotel/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije