Florida Blue Bay Resort & Spa

 1. Grčka
 2. Peloponez
 3. Psathopyrgos
 • Florida Blue Bay Resort & Spa
 • 21 slika

Hotel Florida Blue Bay ★★★★ - Psathopyrgos, Peloponez, Grčka se nalazi u slikovitom mestu Psathopyrgos, na Peloponezu. Udaljen je oko 16 km od Patre, 134 km od Olimpije, 150 km od Mikene, 90 km od Delfa i 210 km od aerodroma u Atini. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položa

Hotel Florida Blue Bay Resort & Spa

Hotel Florida Blue Bay ★★★★ - Psathopyrgos, Peloponez, Grčka se nalazi u slikovitom mestu Psathopyrgos, na Peloponezu. Udaljen je oko 16 km od Patre, 134 km od Olimpije, 150 km od Mikene, 90 km od Delfa i 210 km od aerodroma u Atini. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Florida Blue Bay hotela:

Florida Blue Bay se nalazi u slikovitom mestu Psathopyrgos, na Peloponezu. Udaljen je oko 16 km od Patre, 134 km od Olimpije, 150 km od Mikene, 90 km od Delfa i 210 km od aerodroma u Atini.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, mini frižider, balkon/ terasu, TV, uglavom bočni pogled more. Dečiji krevetac je besplatan.

Standard sobe imaju oko 26 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Florida Blue Bay 4*:

Recepcija, lift, bar, parking na otvorenom (besplatan), dečije igralište, bazen na otvorenom, animaciju u toku dana, Spa i Wellness (uz doplatu).

Plaža hotela Florida Blue Bay 4*:

Hotel se nalazi na manjoj šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži se dobijaju besplatno uz minimalnu konzumaciju pića iz bara na plaži (min. 1 piće po osobi).

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, uz doplatu.

https://floridabluebay.gr

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije