Maranton Beach Hotel

 1. Grčka
 2. Tasos
 3. Kinira
 • Maranton Beach Hotel
 • 14 slika

Hotel Maranton Beach ★★★ - superior Kinira, Tasos, Grčka se nalazi na istočnoj strani Tasosa, u malom mestu Kiniri. Udaljen je oko 4 km od poznate Paradise beach, 8 km od Skala Potamie i Golden Beach-a i 23 km od Limenasa. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. CENE I RASPOLOŽIV

Hotel Maranton Beach Hotel

Hotel Maranton Beach ★★★ - superior Kinira, Tasos, Grčka se nalazi na istočnoj strani Tasosa, u malom mestu Kiniri. Udaljen je oko 4 km od poznate Paradise beach, 8 km od Skala Potamie i Golden Beach-a i 23 km od Limenasa. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Maranton Beach hotela:

Maranton Beach Hotel se nalazi na istočnoj strani Tasosa, u malom mestu Kiniri. Udaljen je oko 4 km od poznate Paradise beach, 8 km od Skala Potamie i Golden Beach-a i 23 km od Limenasa.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 50. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sat TV, mini frižider, balkon/ terasu, telefon. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Eco sobe u prizemlju imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Standard sobe imaju oko 27 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt ili bočni pogled more.
 • Porodična soba sa krevetima na sprat pogled vrt ima oko 28-35 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat, uglavnom se nalaze na 2. spratu.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Maranton Beach 3*:

Recepcija, lift, parking na otvorenom, restoran, bar, dečije igralište, bazen na otvorenom sa dečijim delom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Maranton Beach 3*:

Hotel je udaljen oko 30 m od uske, šljunkovite plaže na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, uz doplatu.

https://maranton.hotelbrain.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJATasos hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije