Alexandra Beach Spa Resort

 1. Grčka
 2. Tasos
 3. Potos
 • Alexandra Beach Spa Resort
 • 34 slika

Hotel Alexandra Beach Spa Resort ★★★★ - Potos, Tasos, Grčka je jedan od nabolje ocenjenih hotela na Tasosu, koji se ističe visokim kvalitetom usluge. Udaljen je oko 1 km od centra Potosa i 43 km od Limenasa. Sastoji se iz nekoliko dvospratnih i trospratnih zgrada. Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj gosti hotela imaju besplatno korišćenje suncobrana i ležaljki. Nudi uslugu po

Hotel Alexandra Beach Spa Resort

Hotel Alexandra Beach Spa Resort ★★★★ - Potos, Tasos, Grčka je jedan od nabolje ocenjenih hotela na Tasosu, koji se ističe visokim kvalitetom usluge. Udaljen je oko 1 km od centra Potosa i 43 km od Limenasa. Sastoji se iz nekoliko dvospratnih i trospratnih zgrada. Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj gosti hotela imaju besplatno korišćenje suncobrana i ležaljki. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Alexandra Beach Spa Resort hotela:

Alexandra Beach Spa Resort je jedan od nabolje ocenjenih hotela na Tasosu, koji se ističe visokim kvalitetom usluge. Udaljen je oko 1 km od centra Potosa i 43 km od Limenasa. Sastoji se iz nekoliko dvospratnih i trospratnih zgrada.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 222. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, balkon/ terasu, sat TV, mini frižider, Wi-Fi, telefon. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Standard sobe imaju oko 30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, pogled na vrt.
 • Deluxe sobe imaju oko 30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, pogled na vrt ili more, renovirane su 2019. god.
 • Deluxe sobe sa zajedničkim bazenom imaju oko 30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, pogled na vrt ili more, renovirane su 2018. god.
 • Junior suite pogled vrt (tip mezonete) ima oko 46 m2, na 2 nivoa, u prizemlju 2 standard ili 1 bračni ležaj a na spratu 2 pomoćna ležaja, renovirane su 2022. god.
 • Suite sa privatnim bazenom ima oko 75 m2, 2 spavaće i 1 dnevnu sobu, u jednoj spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj 2 pomoćna ležaja.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Alexandra Beach Spa Resort 4*:

Recepcija, lobi, restoran, bar, parking na otvorenom (uz doplatu), bazen na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, dečije igralište, animacija za decu, animacija u toku dana, Spa i Wellness uz doplatu (fitness, parno kupatilo, sauna, masaže, kozmetički tretmani, đakuzi).

Plaža hotela Alexandra Beach Spa Resort 4*:

Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj gosti hotela imaju besplatno korišćenje suncobrana i ležaljki. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.alexandrabeach.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJATasos hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije