Astir Notos

 1. Grčka
 2. Tasos
 3. Potos
 • Astir Notos
 • 51 slika

Hotel Astir Notos ★★★★ - Potos, Tasos, Grčka se nalazi na idealnoj lokaciji, u mestu Potos, na jugu Tasosa. Udaljen je oko 300 m od centra Potosa, 2 km od Limenarije i 40 km od glavnog grada Tasosa – Limenasa. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Astir Notos hotela: Astir Notos hotel se nalazi na idealn

Hotel Astir Notos

Hotel Astir Notos ★★★★ - Potos, Tasos, Grčka se nalazi na idealnoj lokaciji, u mestu Potos, na jugu Tasosa. Udaljen je oko 300 m od centra Potosa, 2 km od Limenarije i 40 km od glavnog grada Tasosa – Limenasa. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Astir Notos hotela:

Astir Notos hotel se nalazi na idealnoj lokaciji, u mestu Potos, na jugu Tasosa. Udaljen je oko 300 m od centra Potosa, 2 km od Limenarije i 40 km od glavnog grada Tasosa – Limenasa.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 29 i različito su dekorisane. Sve sbe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, sat TV, frižider, balkon/ terasu.

 • Standard sobe imaju oko 20-22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Standard sobe do 4 pax imaju oko 24 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.
 • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Astir Notos 4*:

Recepcija, parking, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, restoran, bar, bazen na otvorenom, dečije igralište, teretana i Spa centar uz doplatu.

Plaža hotela Astir Notos 4*:

Hotel je udaljen oko 300 m od gradske, peščane plaže na kojoj se suncobrani i ležaljke plaćaju. Peškiri za plažu se plaćaju u hotelu.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://m.astirnotos.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJATasos hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije