Kamari Beach

 1. Grčka
 2. Tasos
 3. Potos
 • Kamari Beach
 • 19 slika

Hotel Kamari Beach ★★★ - Potos, Tasos, Grčka se nalazi na izlazu iz Potosa, na jugu Tasosa. Udaljen je oko 1 km od centra Potosa, 45 km od Limenasa i 28 km od Skala Prinosa. Idealan je za parove. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Kamari Beach hotela: Kamari Beach se nalazi na iz

Hotel Kamari Beach

Hotel Kamari Beach ★★★ - Potos, Tasos, Grčka se nalazi na izlazu iz Potosa, na jugu Tasosa. Udaljen je oko 1 km od centra Potosa, 45 km od Limenasa i 28 km od Skala Prinosa. Idealan je za parove. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Kamari Beach hotela:

Kamari Beach se nalazi na izlazu iz Potosa, na jugu Tasosa. Udaljen je oko 1 km od centra Potosa, 45 km od Limenasa i 28 km od Skala Prinosa. Idealan je za parove.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 35. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, mini frižider, telefon, balkon/ terasu.

 • Comfort sobe imaju oko 19 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodična soba pogled vrt ima oko 19 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Junior suite ima oko 22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Kamari Beach 3*:

Recepcija, restoran, snek bar, bazen na otvorenom Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, parking sa ograničenim brojem mesta.

Plaža hotela Kamari Beach 3*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži Agios Antonios, na kojoj se uncobrani i ležaljke plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, uz doplatu, na upit.

https://hotelkamari.hotelbrain.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJATasos hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije