Zoe Hotel

 1. Grčka
 2. Tasos
 3. Tripiti
 • Zoe Hotel
 • 31 slika

Hotel Zoe ★★★★ - Tripiti, Tasos, Grčka je ušuškan u zelenilu, sastoji se iz 12 manjih zgrada. Idealan je za sve one koji žele miran odmor. Udaljen je oko 4 km od Limenarije, na jugu Tasosa. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Zoe hotela: Zoe h

Hotel Zoe Hotel

Hotel Zoe ★★★★ - Tripiti, Tasos, Grčka je ušuškan u zelenilu, sastoji se iz 12 manjih zgrada. Idealan je za sve one koji žele miran odmor. Udaljen je oko 4 km od Limenarije, na jugu Tasosa. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Zoe hotela:

Zoe hotel, bivši Trypiti Hotel & Suites, ušuškan u zelenilu, sastoji se iz 12 manjih zgrada. Idealan je za sve one koji žele miran odmor. Udaljen je oko 4 km od Limenarije, na jugu Tasosa.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 100. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, balkon/ terasu, telefon, mini frižider, TV.

 • Superior sobe imaju oko 20 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Deluxe sobe imaju oko 20 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj
 • Porodične deluxe sobe imaju 2 odvojene sobe vratima, u jednoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj 2 pomoćna ležaja.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak/ doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Zoe 4*:

Recepcija, restoran, bar, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, bazen na otvorenom, dečije igeralište, sef na recepciji (uz doplatu), odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar.

Plaža hotela Zoe 4*:

Hotel je udaljen oko 300 m od poznate šljunkovite Trypiti plaže na kojoj se suncobrani i ležaljke naplaćuju. Postoji podzemni prolaz do plaže.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni do 10 kg, uz doplatu, na upit.

http://www.almare-hotel.com/first.html

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJATasos hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije