Aktea Beach Village

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Aktea Beach Village
 • 24 slika

Hotel Aktea Beach Village A Kat Hotel - Ayia Napa, Kipar, smešten u blizini peščanih plaža i nedaleko od centra Aja Nape, odličan je izbor za letovanje na Kipru 2021. Ovaj zapanjujući objekat može se pohvaliti položajem ispred mora koji oduzima dah. Imanje je povezano pešačkom stazom sa plažom Nissi i slikovitim rtom Greco. Centar grada takođe je nadomak, gde će gosti pronaći veliki izbor suvenirn

Hotel Aktea Beach Village

Hotel Aktea Beach Village A Kat Hotel - Ayia Napa, Kipar, smešten u blizini peščanih plaža i nedaleko od centra Aja Nape, odličan je izbor za letovanje na Kipru 2021. Ovaj zapanjujući objekat može se pohvaliti položajem ispred mora koji oduzima dah. Imanje je povezano pešačkom stazom sa plažom Nissi i slikovitim rtom Greco. Centar grada takođe je nadomak, gde će gosti pronaći veliki izbor suvenirnica, barova i restorana. Moderne i svetle smeštajne jedinice u potpunosti su opremljene svim potrebnim pogodnostima za opuštajući boravak. One su uređenei u belim bojama i imaju privatni balkon ili terasu za dodatnu udobnost i udobnost. Takođe imaju potpuno opremljenu čajnu kuhinju za one nezavisnije posetioce koji radije pripremaju svoju hranu umesto da probaju okolne restorane. Noću gosti mogu uživati u domaćim i međunarodnim specijalitetima u restoranu, a zatim uživati u koktelima u baru kraj bazena. Poslovni putnici bi takođe mogli ceniti dostupne sadržaje za sastanke.

 

Položaj:

Aktea Beach Village hotel se nalazi u letovalištu Ayia Napa, 200 m od plaže Nissi. Od centra mesta je udaljen oko 500 m, a od aerodroma u Larnaki je udaljen oko 60 km.

Sadržaj Aktea Beach Village hotela:

Hotel ima zatvoreni bazen, tursko kupatilo i hidromasažnu kadu, restoran, bar, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, mini market, prodavnicu suvenira. Na raspolaganju su sauna i fitnes centar, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u dečijem klubu, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

Smeštaj:

Hotel Aktea Beach Village ima 148 soba. Raspolaže sa studio sobama i jednosobnim apartmanima.

 • Studija imaju kupatilo (kada/tuš), čajnu kuhinju sa frižiderom, čajnik, toster, SAT TV, telefon ,sef uz doplatu, fen, klima uredjaj  i TV sa satelitskim kanalima.
 • Apartmani imaju kupatilo (kada/tuš), čajnu kuhinju sa frižiderom, čajnik, toster, SAT TV, telefon ,sef uz doplatu, fen, klima uredjaj i TV sa satelitskim kanalima. Apartmani imaju odvojenu spavaću sobu sa dva standardna ležaja i sofa krevet na razvlačenje. Krevetac na upit.

Plaža:

Hotel Aktea Beach Village je udaljen oko 200 m od peščanih plaža Nissi i Sandy.

Usluga:

Polupansion - doručak/večera (švedski sto - samoposluživanje), postoji mogućnost doplate za All Inclusive u hotelu Aktea Beach Village.

Napomena:

Wi-Fi besplatan u zajedničkim prostorijama, parking.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije