Amarande Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Amarande Hotel
 • 28 slika

Hotel Amarande (ex Bella Napa Hotel) ★★★★★ - Ayia Napa, Kipar kompletno je renoviran 2019. godine, Hotel Amarande namenjen je samo odraslima starijim od 16 godina. Odličan je izbor za letovanje na Kipru 2021. Kada odsednete u hotelu AMARANDE Adults Only u Aja Napi, bićete povezani sa tržnim centrom, na 2 minuta vožnje od manastira Aja Napa i na 8 minuta od plaže Nissi. Ovaj hotel sa 4 zvezdice uda

Hotel Amarande Hotel

Hotel Amarande (ex Bella Napa Hotel) ★★★★★ - Ayia Napa, Kipar kompletno je renoviran 2019. godine, Hotel Amarande namenjen je samo odraslima starijim od 16 godina. Odličan je izbor za letovanje na Kipru 2021. Kada odsednete u hotelu AMARANDE Adults Only u Aja Napi, bićete povezani sa tržnim centrom, na 2 minuta vožnje od manastira Aja Napa i na 8 minuta od plaže Nissi. Ovaj hotel sa 4 zvezdice udaljen je 10,8 km od zaliva Fig Tree i 1,3 km od plaže Grecian Bay. Razmazite se masažama na licu mesta i tretmanima tela. Ako tražite mogućnosti za rekreaciju, pronaći ćete zdravstveni klub, otvoreni bazen i zatvoreni bazen. Dodatne pogodnosti u ovom hotelu uključuju besplatan bežični pristup internetu, usluge recepcionara za osobne usluge (concierge) i prodavnice suvenira/kiosci sa novinama. Do obližnjih atrakcija puše povetarac uz gradski prevoz (uz nadoplatu) koji radi na udaljenosti od 55 metara. Istaknute pogodnosti uključuju brzi check-in, usluge hemijskog čišćenja/pranja veša i 24-satnu recepciju. Gosti mogu da koriste povratni prevoz od /do aerodroma uz doplatu, a ograničeni parking je dostupan u okviru objekta. Uživajte u ALERIA, jednom od 3 hotelska restorana, ili ostanite i iskoristite uslugu usluge u sobi (tokom ograničenih sati). Družite se sa ostalim gostima na besplatnoj recepciji, koja se održava svakodnevno. Opustite se uz svoje omiljeno piće u baru/salonu ili baru kraj bazena. Besplatan doručak na bazi švedskog stola poslužuje se svakodnevno od 7:00 do 10:00h. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 143 klimatizovanih sobe koje sadrže minibarove i LED televizore. Sobe imaju privatne nameštene balkone. Za vašu zabavu obezbeđena je satelitska televizija. Privatna kupatila sa kombinacijama tuša/kad nude besplatne toaletne potrepštine i fenove.

 

Položaj:

Hotel Amarande se nalazi na samo 300 m od plaže Aja Napa i 1 km od centra. Od aerodroma Larnaka je udaljen oko 55 km. Hotel je kompletno renoviran 2019 god.

Smeštaj:

Dva restorana (sa veličanstvenim pogledom na zaliv), bar u hotelu i pored bazena, teretana, veliki otvoreni bazen i terasa sa ležaljkama, sauna i parno kupatilo, večernja animacija, teniski teren, Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Sadržaj hotela Amarande:

Hotel poseduje 143 soba od kojih 126 standardnih, 5 family i 12 apartmana. Sve sobe sadrže kupatilo (kada/ tuš), fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, bežićni internet u sobama uz doplatu, sef  i mini-bar uz doplatu, ketler, balkon. Veći deo soba nudi najlepši pogled na zaliv Aja Nape, a postoji i mogućnost doplate za sobe sa pogledom na more i sa delimičnim pogledom na more.

Plaža:

Hotel Amarande je udaljen 300 m od jedne od najlepših plaža Limanaki. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži se naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen u hotelu, teniski teren.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela.

Napomena:

NOV I MODERAN HOTEL SAMO ZA ODRASLE +16 god.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije