Asterias Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Asterias Beach Hotel
 • 27 slika

Hotel Asterias Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je savršen izbor za letovanje na Kipru 2023, u mirnom delu Aja Nape, sa mnoštvom sadržaja za goste. Hotel Asterias Beach, hotel sa 4 *, smešten je u istočnom delu Kipra, u poznatom delu plaže Makronissos sa panoramskim pogledom na Sredozemno more i prirodno okruženje, na samo maloj udaljenosti od tradicionalnog živopisnog ribarskog područja. Do centra

Hotel Asterias Beach Hotel

Hotel Asterias Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je savršen izbor za letovanje na Kipru 2023, u mirnom delu Aja Nape, sa mnoštvom sadržaja za goste. Hotel Asterias Beach, hotel sa 4 *, smešten je u istočnom delu Kipra, u poznatom delu plaže Makronissos sa panoramskim pogledom na Sredozemno more i prirodno okruženje, na samo maloj udaljenosti od tradicionalnog živopisnog ribarskog područja. Do centra Aja Nape možete doći lokalnim autobusom, restoranima, tavernama i raznim prodavnicama u krugu od 500 metara od hotela. Svih 288 soba, koje prikazuju širok spektar tipova soba, tj. Junior apartmani sa đakuzijem i bazenom koji dele bazen, pogled na bazen i bazen gore dijeljenje Bazen, Porodični, Bočni pogled na more, Superior frontalni pogled na more, Pogled na more, Pogled na vrt i moderni su sa balkonom, privatnim kupatilom, prostorom za sedenje, fenom za kosu, klima uređajem sa individualnom kontrolom, telefonom sa direktnim biranjem, satelitskom TV, sefom uz dodatni dodatak), gvožđe koje se može dobiti na mini marketu uz depozit i mini frižider. Porodične sobe mogu da prime do četiri osobe i nalaze se u prizemlju hotela.

 

Položaj:

Hotel Asterias Beach 4* se nalazi na mirnoj lokaciji u Aja Napi, u neposrednoj blizini lokalnih barova i restorana i savršen je izbor za letovanje na Kipru. Od međunarodnog aerodroma Larnaka je udaljen oko 50 km. Hotel je smešten na plaži Makronisos, koja poseduje plavu zastavu kao plaža sa belim peskom i kristilno čistim, plavim morem, okružen prirodnim rezervatom šume Sv. Nikandrosa koji okružuje hotel.

Sadržaj Asterias Beach hotela:

Glavni restoran, restoran morske hrane, italijanski restoran, bar na plaži, bar pored bazena, bar na krovu, koktel bar koji je otvoren u terminu od 16h do 24 h, Irish Wellness & Spa, suvenirnica, Wi-Fi internet, mogućnost organizovanja venčanja i različitih svečanih događaja.

Smeštaj:

Hotel Asterias Beach 4* raspolaže sa ukupno 288 soba ražličitih kategorija raspoređenih na 6 spratova:

 • Garden view soba (23 m2, pogled bašta, max 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu),
 • Pool and Garden view soba (23 m2, pogled bašta i bazen, svakodnevna usluga pospremanja sobe, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu),
 • Soba sa bočnim pogledom na more (23 m2, max 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu)
 • Swim-up soba (23 m2, direktan pristup bazenu sa ležaljkama i suncobranom, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu).
 • Soba sa pogledom na more (23 m2, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu),
 • Family soba (23 m2, max 2 odrasle osobe i dvoje dece sa krevetima na sprat),
 • Superior soba sa pogledom na more (23 m2, voda, elektronski sef, luksuzan nameštaj, espresso mašina, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu),

Svaka soba raspolaže: mini frižider, sef uz doplatu, klima uredjaj, SAT TV, fen, peškiri, Wi-Fi internet, direktna telefonska linija, balkon.

Usluga u hotelu Asterias Beach 4*:

Glavni restoran polupansiona (buffet, samoposluživanje izbor više jela). A la carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu.

Plaža:

Asterias Beach 4* hotel je smešten na plaži Makronisos, koja poseduje plavu zastavu kao plaža sa belim peskom i kristilno čistim, plavim morem.

Sport i zabava:

Spa i Wellnes centar, sauna, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, tereni za odbojku, tenis, mini fudbal, sportovi na vodi, odbojka na plaži, Mini klub za decu sa različitim aktivnostima i programima, večernji programi.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije