Asterias Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Asterias Beach Hotel
 • 13 slika

Hotel Asterias Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je savršen izbor za letovanje na Kipru 2021, u mirnom delu Aja Nape, sa mnoštvom sadržaja za goste. Hotel Asterias Beach, hotel sa 4 *, smešten je u istočnom delu Kipra, u poznatom delu plaže Makronissos sa panoramskim pogledom na Sredozemno more i prirodno okruženje, na samo maloj udaljenosti od tradicionalnog živopisnog ribarskog skloništa. područja.

Hotel Asterias Beach Hotel

Hotel Asterias Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je savršen izbor za letovanje na Kipru 2021, u mirnom delu Aja Nape, sa mnoštvom sadržaja za goste. Hotel Asterias Beach, hotel sa 4 *, smešten je u istočnom delu Kipra, u poznatom delu plaže Makronissos sa panoramskim pogledom na Sredozemno more i prirodno okruženje, na samo maloj udaljenosti od tradicionalnog živopisnog ribarskog skloništa. područja. Do centra Aja Nape možete doći lokalnim autobusom, restoranima, tavernama i raznim prodavnicama u krugu od 500 metara od hotela. Svih 288 soba, koje prikazuju širok spektar tipova soba, tj. Junior apartmani sa đakuzijem i bazenom koji dele bazen, pogled na bazen i bazen gore dijeljenje Bazen, Porodični, Bočni pogled na more, Superior frontalni pogled na more, Pogled na more, Pogled na vrt i moderni su sa balkonom, privatnim kupatilom, prostorom za sedenje, fenom za kosu, klima uređajem sa individualnom kontrolom, telefonom sa direktnim biranjem, satelitskom TV, sefom uz dodatni dodatak), gvožđe koje se može dobiti na mini marketu uz depozit i mini frižider. Porodične sobe mogu da prime do četiri osobe i nalaze se u prizemlju hotela.

 

Položaj:

Hotel Asterias Beach 4* se nalazi na mirnoj lokaciji u Aja Napi, u neposrednoj blizini lokalnih barova i restorana. Od međunarodnog aerodroma Larnaka je udaljen oko 50 km. Hotel je smešten na plaži Makronisos, koja poseduje plavu zastavu kao plaža sa belim peskom i kristilno čistim, plavim morem, okružen prirodnim rezervatom šume Sv. Nikandrosa koji okružuje hotel.

Sadržaj Asterias Beach hotela:

Glavni restoran, restoran morske hrane, italijanski restoran, bar na plaži, bar pored bazena, bar na krovu, koktel bar koji je otvoren u terminu od 16h do 24 h, Irish Wellness & Spa, suvenirnica, Wi-Fi internet, mogućnost organizovanja venčanja i različitih svečanih događaja.

Smeštaj:

Hotel Asterias Beach 4* raspolaže sa ukupno 288 soba ražličitih kategorija raspoređenih na 6 spratova:

 • Garden view soba (23 m2, pogled bašta, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu),
 • Pool and Garden view soba (23 m2, pogled bašta i bazen, svakodnevna usluga pospremanja sobe, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu),
 • Soba sa bočnim pogledom na more (23 m2, max 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu)
 • Swim-up soba (23 m2, direktan pristup bazenu sa ležaljkama i suncobranom, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu).
 • Soba sa pogledom na more (23 m2, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu), Family soba ( 23 m2, max 2 odrasle osobe i dvoje dece sa krevetima na sprat),
 • Superior soba sa pogledom na more (23 m2, voda, elektronski sef, luksuzan nameštaj, espresso mašina, max 3 odrasle ososbe ili dvoje odraslih i jedno dete, uključujući i bebu),
 • Junior suite ( 27 m2, spavaća soba, dnevna soba, terasa, jakuzzi, direktan pristup zajedničkom bazenu, espresso mašina, 2x LED TV, max 2 odrasle osobe i dvoje dece, ili tri odrasle osobe i jedno dete)

Svaka soba raspolaže: mini frižider, sef uz doplatu, klima uredjaj, SAT TV, fen, peškiri, Wi-Fi internet, direktna telefonska linija, balkon.

Usluga u hotelu Asterias Beach 4*:

Glavni restoran polupansiona (buffet, samoposluživanje izbor više jela). A la carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu.

Plaža:

Asterias Beach 4* hotel je smešten na plaži Makronisos, koja poseduje plavu zastavu kao plaža sa belim peskom i kristilno čistim, plavim morem.

Sport i zabava:

Spa i Wellnes centar, sauna, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, tereni za odbojku, tenis, mini fudbal, sportovi na vodi, odbojka na plaži, Mini klub za decu sa različitim aktivnostima i programima, večernji programi.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije