Atlantica Sancta Napa

Hotel Atlantica Sancta Napa ★★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi u odmaralištu Aja Napa, u blizini svih atrakcija, lokalnih prodavnica, barova, kafića i restorana. Samo 100 m od prelepe bele peščane plaže, živopisna ribarska luka Aja Napa nudi širok spektar mogućnosti za uzbudljiv dnevni i noćni život. Ovaj savremeni hotel, koji je renoviran 2006. godine, ima ukupno 148 soba i nudi veoma dobru uslugu

Hotel Atlantica Sancta Napa

Hotel Atlantica Sancta Napa ★★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi u odmaralištu Aja Napa, u blizini svih atrakcija, lokalnih prodavnica, barova, kafića i restorana. Samo 100 m od prelepe bele peščane plaže, živopisna ribarska luka Aja Napa nudi širok spektar mogućnosti za uzbudljiv dnevni i noćni život. Ovaj savremeni hotel, koji je renoviran 2006. godine, ima ukupno 148 soba i nudi veoma dobru uslugu. Nudi 24-časovnu recepciju, sef, menjačnicu, pristup liftu, kafić, restoran, konferencijske sadržaje i parking. Na raspolaganju su i praonica veša i iznajmljivanje bicikala (uz naknadu). Sve elegantne sobe imaju klima-uređaj / grejanje, sopstveno kupatilo sa fenom, satelitskom TV, radiom, frižiderom, sefom, balkonom i dnevnim boravkom. Tu je bazen sa barom, saunom, teniskim terenima, teretanom, biljarskim stolovima i mini golfom. Takođe se nudi i aerobik (uz naplatu). Gosti mogu uživati u bogatom međunarodnom i kiparskom bife meniju, uključujući supe, salate, hladna predjela, topla jela i deserte. NOVO U PONUDI! Atlantica Sancta Napa Hotel idealan za letovanje na Kipru 2021.

 

Položaj:

Hotel Atlantica Sancta Napa je centralno pozicioniran i udaljen je oko 250 m od plaže Limanaki Beach, 500 m do centra Aja Nape i 700 m od mnogih prodavnica, barova, restorana i noćnih klubova. Od aerodroma je udaljen oko 58km.

Sadržaj Atlantica Sancta Napa hotela:

U sastavu hotela Atlantica Sancta Napa 4* je restoran (dress code obavezan), snek bar, bar, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, zatvoren bazen, teretana, salon lepote, sauna, Wi-Fi internet.

Sobe:

Atlantica Sancta Napa Hotel raspolaže sa 148 soba.

  • Stadard soba (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja ) - površine 21 m2, gde se mogu smestiti max 3 osobe (2 odrasle + 1 dete ili 2 dece + 1 odrasla );
  • Family soba - površine 22-26 m2, mogu smestiti 2 odraslih + 2 dece.

Postoji mogućnost, uz doplatu, za jednokrevetnu sobu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/kada), fen, klima uređaj, terasu/balkon, TV sa kablovskim programom (pojedini uz doplatu), telefon, mini bar (doplata), sef (doplata), Wi-Fi internet.

Plaža:

Hotel Atlantica Sancta Napa 4* je udaljen oko 250 m od plaže Limanaki beach. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu na licu mesta.

Sport i zabava u hotelu Atlantica Sancta Napa 4*:

Ljubiteljima sporta na raspolaganju su teniski teren, stoni tenis, mini golf, bilijar.

Usluga u hotelu Atlantica Sancta Napa 4*:

All inclusive (sve uključeno) - doručak / ručak / večera švedski sto, samoposluživanje. Uključeno: lokalno vino, točeno pivo, bezalkoholna pića i sokovi. Grickalice kao što su sendviči, hot-dog, hamburgeri, pice, kolači i sladoled dostupni su od 11:00 h - 18:00 h.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.