Christofinia Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Christofinia Hotel
 • 3 slika

Hotel Christofinia ★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten blizu čuvene peščane plaže Nissi, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2021. Hotel Christofinia 3* je smešten u ostrvskom vodećem kosmopolitskom letovalištu Aja Napa, na 3km od centra grada i na 200 metara od velikog izbora barova, pabova i restorana i primamljivog, unutar živahnog centra odmarališta zaliva Nissi. Aerodrom Larnaka udaljen je oko

Hotel Christofinia Hotel

Hotel Christofinia ★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten blizu čuvene peščane plaže Nissi, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2021. Hotel Christofinia 3* je smešten u ostrvskom vodećem kosmopolitskom letovalištu Aja Napa, na 3km od centra grada i na 200 metara od velikog izbora barova, pabova i restorana i primamljivog, unutar živahnog centra odmarališta zaliva Nissi. Aerodrom Larnaka udaljen je oko 20 km od hotela. Hotel nudi sjajnu priliku za parove i porodice koji žele da spoje najbolje od onoga što Aja Napa nudi, u okruženju prijateljske, moderne i opuštajuće atmosfere. Sve sobe su uređene u modernom stilu s pogledom na more i okolni park i bašte.

 

Položaj:

Hotel Christofinia se nalazi u mirnom delu, 3 km od centra Aja Nape, 2 km od Aqua Parka. Od aerodroma u Larnaki je udaljen oko 60 kilometara.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, bar, restoran, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, fitnes centar, Wi-Fi internet, parking u hotelu Christofinia 3*.

Smeštaj:

Hotel Christofinia raspolaže sa 126 soba. Sve standardne sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, klima uređaj, sef uz doplatu, frižider, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet uz doplatu, balkon. Hotel raspolaze sa standardnim i superior dvokrevetnim sobama (dva spojena ležaja ili odvojena).

Plaža:

Hotel Christofinia 3* je udaljen 150 m od čuvene peščane plaže Nissi.

Usluga u hotelu Christofinia:

Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak/večera) - švedski sto, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za all inclusive. U restoranu se služe lokalna i internacionalna hrana na bazi švedskog stola ili sa fiksnog menija.

Napomena:

U blizini hotela Christofinia 3* se nalazi autobusko stajalište gde staju autobusi koji voze do centra Aya Nape. Wi-Fi je besplatan na javnim mestima u hotelu.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije