Cyprotel Florida

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Cyprotel Florida
 • 25 slika

Hotel Cyprotel Florida ★★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten u letovalištu Ayia Napa, na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, autobuska stanica na 30 m od hotela i na oko 200 metara od peščane plaže Pandahu. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno). Ovaj hotel je vrlo dobro smešten za uživanje u sadržajima koje oduzimaju dah na ovom zanimljivom i opuštajućem ostrvu. Imanje se nala

Hotel Cyprotel Florida

Hotel Cyprotel Florida ★★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten u letovalištu Ayia Napa, na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, autobuska stanica na 30 m od hotela i na oko 200 metara od peščane plaže Pandahu. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno). Ovaj hotel je vrlo dobro smešten za uživanje u sadržajima koje oduzimaju dah na ovom zanimljivom i opuštajućem ostrvu. Imanje se nalazi u blizini centra grada Ayia Napa, idealnog za sve turiste koji vole noćni ples, kao i spektakularnih belih peščanih plaža s kristalno čistom vodom na kojima gosti mogu provesti vreme svog života dok se sunčaju na suncu u društvu svojih prijatelja ili porodice i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2021. Hotel Cyprotel Florida 4* je opremljen jednostavno, ali lepo opremljenim sobama, koje uključuju sve potrebne pogodnosti za ugodan boravak. Sadržaji uključuju centralno grejanje i klima-uređaj i satelitsku televiziju za goste koji se mogu odmarati noću ako su preumorni za izlazak. Među posebnim hotelskim sadržajima, posetioci bi mogli da uživaju u ukusnim jelima koja se služe u restoranu ili osvežavajućem kupanju u velikom otvorenom bazenu sa ležaljkama.

 

Položaj:

Cyprotel Florida 4* hotel se nalazi u letovalištu Ayia Napa, na oko 1 km od centra Ayia Nape i šoping centra. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela. Od aerodroma je udaljen oko 55 km.

Sadržaj Cyprotel Florida 4* hotela:

Lobi bar sa terasom sa pogledom na more, restoran, TV soba, Wi-Fi besplatan u celom hotelu, bazen za odrasle, bazen za decu, ležaljke i suncobrani oko bazena, bar pored bazena, snack bar, fitness centar.

Smeštaj:

Cyprotel Florida hotel raspolaže sa 132 sobe, sa pogledom na baštu, bazen, planinu.

 • Dvokrevetne sobe (22 m2, 1 francuski ležaj ili 2 ležaja), svaka soba ima balkon, kupatilo, klima uredjaj, TV, sef uz doplatu, fen, telefon, mini bar (uz doplatu), Wi-Fi internet (uz doplatu). max. 3 odrasle osobe ili 2 odrasle i 1 dete.
 • Porodična soba (32 m2, 1 francuski ležaj i 2 pomoćna ležaja), svaka soba ima balkon, kupatilo, klima uređaj, TV, sef uz doplatu, fen, telefon, mini bar (uz doplatu), Wi-Fi internet (uz doplatu). max. 3 odrasle osobe ili 2 odrasle i 1 dete.

Plaža:

Hotel Cyprotel Florida 4* je udaljen 200 m od peščane plaže Pandahu.

Usluga:

Cyprotel Florida hotel pruža uslugu all inclusive (sve uključeno).

All inclusive usluga u hotelu Cyprotel Florida 4*:

 • Doručak - buffet
 • Ručak 12.30-14.30h - buffet
 • Popodnevna užina 14.30-18.00h
 • Večera - buffet

Uključena neograničena konzumacija lokalnog bezalkoholnog i alkoholnog pića u hotelskom baru i pansionskom restoranu do 00.00h, sladoled za decu  do 12 god od 10.00-18.00h.

Sport i zabava:

Svakodnevni programi za odrale i decu od 4 do 12 god. Mini klub za decu od 4 do 12 god. Nekoliko puta nedeljno večernji programi, teretana, osvetljeni teniski tereni, bilijar, ping pong, iznajmljivanje bicikli i motora, različiti sportovi na vodi.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije