Eleana Hotel Apartments

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Eleana Hotel Apartments
 • 13 slika

Hotel Eleana ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na samo 500 metara od čuvene grčke Limanaki plaže i na samo minut hoda od prometnog centra Aja Nape. Novoizgrađeni hotel Eleana 3* otvoren je u junu 2018. Modernih 116 soba opremljeno je klima uređajima, 32-inčnim televizorima sa ravnim ekranom sa satelitskim kanalima, sefom, mini frižiderom, fenom za kosu i telefonom. Sve sobe imaju pogled na bazen. H

Hotel Eleana Hotel Apartments

Hotel Eleana ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na samo 500 metara od čuvene grčke Limanaki plaže i na samo minut hoda od prometnog centra Aja Nape. Novoizgrađeni hotel Eleana 3* otvoren je u junu 2018. Modernih 116 soba opremljeno je klima uređajima, 32-inčnim televizorima sa ravnim ekranom sa satelitskim kanalima, sefom, mini frižiderom, fenom za kosu i telefonom. Sve sobe imaju pogled na bazen. Hotel ima otvoreni bazen sa slanom vodom, dečji bazen, zatvoreni bazen, parno kupatilo, jacuzzi i osnovnu teretanuni odličan je izbor za letovanje na Kipru 2021. Restoran nudi razne domaće i međunarodne švedske stolove, a u modernom baru poslužuju se kombinacija domaćih i međunarodnih pića i koktela. WiFi je besplatan u svim javnim prostorijama i sobama.

 

Položaj:

Hotel Eleana se nalazi u letovalištu Ayia Napa, na oko 37 km od međunarodnog aerodroma Larnaka i oko 800 m od centra Ayia Nape. Od Limanaki plaže je udaljen oko 500 m.

Sadržaj hotela Eleana:

Restoran, snack bar pored bazena, otvoreni i zatvoreni bazen, sauna, jacuzzi, fitness centar, Wi-Fi. Posebno se naplaćuje prema pravilima hotela: Iznajmljivanje bicikli, rent-a-car, šoping centar, medicinske usluge, pranje i peglanje veša, salon za ulepšavanje.

Smeštaj:

 • Dvokrevetna soba (francuski ležaj ili dva singl ležaja, terasa, kupatilo, telefon, fen za kosu, TV, sofa, max 3 osobe),
 • Pool double room (pogled na bazen, pogled na grad, dva singl ležaja ili francuski ležaj ili ležaj koji je namenjen za spavanje 3 osobe, kupatilo, fen za kosu, sofa, sef, TV, max 3 osobe),
 • Standardna soba za 3 osobe (ležaj koji je namenjen za spavanje 3 osobe, max 3 osobe)

Sobe raspolažu klimom, balkonom, mini-barom, fenom, delom za presvlačenje, sefom, telefonom, radiom, TV-om, Wi Fi uz doplatu.

U sobama nije dozvoljeno pušenje.

U hotelu Eleana 3* nisu dozvoljeni kućni ljubimci.

Plaža:

Eleana hotel je udaljen 500 m od Limanaki plaže.

Sport i zabava u hotelu Eleana 3*:

Otvoreni i zatvoreni bazen, fitness centar, parno kupatilo, sauna, jakuzzi.

Usluga u hotelu Eleana 3*:

Polupansion (doručak/večera) - buffet, samoposluživanje. Piće tokom obroka se dodatno plaća. Postoji doplata za All inclusive uslugu.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

.

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije