Eleana Hotel Apartments

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Aja Napa
  • Eleana Hotel Apartments
  • 13 slika

Hotel Eleana ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na samo 500 metara od čuvene grčke Limanaki plaže i na samo minut hoda od prometnog centra Aja Nape. Novoizgrađeni hotel Eleana 3* otvoren je u junu 2018. Modernih 116 soba opremljeno je klima uređajima, 32-inčnim televizorima sa ravnim ekranom sa satelitskim kanalima, sefom, mini frižiderom, fenom za kosu i telefonom. Sve sobe imaju pogled na bazen. H

Hotel Eleana Hotel Apartments

Hotel Eleana ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na samo 500 metara od čuvene grčke Limanaki plaže i na samo minut hoda od prometnog centra Aja Nape. Novoizgrađeni hotel Eleana 3* otvoren je u junu 2018. Modernih 116 soba opremljeno je klima uređajima, 32-inčnim televizorima sa ravnim ekranom sa satelitskim kanalima, sefom, mini frižiderom, fenom za kosu i telefonom. Sve sobe imaju pogled na bazen. Hotel ima otvoreni bazen sa slanom vodom, dečji bazen, zatvoreni bazen, parno kupatilo, jacuzzi i osnovnu teretanuni odličan je izbor za letovanje na Kipru 2024. Restoran nudi razne domaće i međunarodne švedske stolove, a u modernom baru poslužuju se kombinacija domaćih i međunarodnih pića i koktela. Wi-Fi je besplatan u svim javnim prostorijama i sobama.

 

Položaj:

Hotel Eleana se nalazi u letovalištu Ayia Napa, na oko 37 km od međunarodnog aerodroma Larnaka i oko 800 m od centra Ayia Nape i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Od Limanaki plaže je udaljen oko 500 m.

Sadržaj hotela Eleana:

Restoran, snack bar pored bazena, otvoreni i zatvoreni bazen, sauna, jacuzzi, fitness centar, Wi-Fi. Posebno se naplaćuje prema pravilima hotela: Iznajmljivanje bicikli, rent-a-car, šoping centar, medicinske usluge, pranje i peglanje veša, salon za ulepšavanje.

Smeštaj:

  • Dvokrevetna soba (francuski ležaj ili dva singl ležaja, terasa, kupatilo, telefon, fen za kosu, TV, sofa, max 3 osobe),
  • Pool double room (pogled na bazen, pogled na grad, dva singl ležaja ili francuski ležaj ili ležaj koji je namenjen za spavanje 3 osobe, kupatilo, fen za kosu, sofa, sef, TV, max 3 osobe),
  • Superior family sea view (francuski ležaj ili dva singl ležaja + sofa ležaja, terasa, kupatilo, telefon, fen za kosu, TV, sofa, max 2 odrasle + 2 dece)

Sobe raspolažu klimom, balkonom, mini-barom, fenom, delom za presvlačenje, sefom, telefonom, radiom, TV-om, Wi Fi uz doplatu. U sobama nije dozvoljeno pušenje. U hotelu Eleana 3* nisu dozvoljeni kućni ljubimci.

Plaža:

Eleana hotel je udaljen 500 m od Limanaki plaže.

Sport i zabava u hotelu Eleana 3*:

Otvoreni i zatvoreni bazen, fitness centar, parno kupatilo, sauna, jakuzzi.

Usluga u hotelu Eleana 3*:

Polupansion (doručak/večera) - buffet, samoposluživanje. Piće tokom obroka se dodatno plaća. Postoji doplata za All inclusive uslugu.

Napomena:

U sobama nije dozvoljeno pušenje. U hotelu Eleana 3* nisu dozvoljeni kućni ljubimci..

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije