Euronapa Hotel Apartments

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Euronapa Hotel Apartments
 • 16 slika

Hotel Euronapa Apartments (A kat.) - Aja Napa, Kipar je smešten na odličnoj lokaciji. Udaljen je oko 300 m od centra Aja Nape i oko 55 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu samo najam. Postoji mogućnost doplate za noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Euronapa Apartments hotela: Hot

Hotel Euronapa Hotel Apartments

Hotel Euronapa Apartments (A kat.) - Aja Napa, Kipar je smešten na odličnoj lokaciji. Udaljen je oko 300 m od centra Aja Nape i oko 55 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu samo najam. Postoji mogućnost doplate za noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Euronapa Apartments hotela:

Hotel Euronapa Apartments je smešten na odličnoj lokaciji. Udaljen je oko 300 m od centra Aja Nape i oko 55 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom,  klimu, tv, telefon, sef, mini frižider, balkon/ terasu.

Usluga:

Samo najam. Postoji mogućnost doplate za noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Euronapa Apartments:

Recepcija, restoran, bar, parking, wi-fi, spoljašnji bazen, dečije igralište, teretana.

Plaža hotela Euronapa Apartments:

Euronapa Hotel Apartments je udaljen oko 500 m od plaže Sandy Bay i oko 1,5 km od plaže Nissi I Limanaki.

Napomena:

https://www.euronapahotel.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije