Fedrania Garden

  • Fedrania Garden
  • 17 slika

Studiji Fedrania Gardens - Ayia Napa, Kipar se nalaze na odličnoj lokaciji, svega 700 m od plaže Sendy Bay i oko 1000 m od živopisnog centra Aja Nape. Popularne plaže Nissi i Limanaki se nalazi 20 minuta lagane šetnje. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, barovi, kafei i restorani. Aerodrom Larnaka je udaljen 55 km. Udaljen je kratkom vožnjom od muzeja Thalassa. Hotel ima kafić i otvoreni b

Hotel Fedrania Garden

Studiji Fedrania Gardens - Ayia Napa, Kipar se nalaze na odličnoj lokaciji, svega 700 m od plaže Sendy Bay i oko 1000 m od živopisnog centra Aja Nape. Popularne plaže Nissi i Limanaki se nalazi 20 minuta lagane šetnje. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, barovi, kafei i restorani. Aerodrom Larnaka je udaljen 55 km. Udaljen je kratkom vožnjom od muzeja Thalassa. Hotel ima kafić i otvoreni bazen. Sve 54 sobe su opremljene sefom i klima uređajem. Hotel se nalazi u mirnom delu, daleko od noćnog života Nape i buke. Hotel ima 2 velika bazena sa ležaljkama i 2 bazena za decu, plus 1 otvoreni bazen sa hidromasažnom kadom koji se nalazi u centru hotela, pored velike terase i bašte. Dostupan je i teniski teren. Novi restoran izgrađen zimu 18/19.

 

Položaj:

Fedrania Gardens studiji se nalaze na odličnoj lokaciji i odličan su izbor za letovanje na Kipru, svega 700 m od plaže Sendy Bay i oko 1000 m od živopisnog centra Aja Nape. Popularne plaže Nissi i Limanaki se nalazi 20 minuta lagane šetnje. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, barovi, kafei i restorani. Aerodrom Larnaka je udaljen 55 km.

Sadržaj Fedrania Gardens hotela:

Restoran, snack bar, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, bar pored bazena, sef na recepciji, menjačnica, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama uz doplatu, sauna, fitness studio, jacuzzi, parking.

Smeštaj:

Fedrania Gardens raspolaže sa 24 studija i 30 apartmana. Studio (2-4 osobe), dva standardna kreveta + pomoćni ležaj ili sofa ležaj na razvlačenje. Svaki studio ima kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef uz doplatu, frižider, Wi Fi internet uz doplatu, terasa/balkon.

Plaža:

Hotel Fedrania Gardens je udaljen oko 550 m od plaže Sandy Bay a od popularne plaže Nissi i Limanaki oko 1300 m.

Usluga u hotelu Fedrania Gardens:

Smeštaj bez hrane. Postoji mogućnost doplate za doručak - buffet samoposluživanje.

 


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Noćni klub
    • Pikado
    • Tenis
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen

Lokacije