Napa Plaza Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Napa Plaza Hotel
 • 48 slika

Hotel Napa Plaza ★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel prelepog dizajna, smešten u srcu popularnog letovališta Aja Napa, okružen mnoštvom restorana, barova, pabova, prodavnica i živahnih mesta za noćni život. Gradski muzej, stari manastir i čudesna peščana plaža sa kristalno čistom vodom udaljeni su samo nekoliko koraka. Šik stil hotela odlikuje se prepoznatljivim arhitektonskim stilom sa vrhuns

Hotel Napa Plaza Hotel

Hotel Napa Plaza ★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel prelepog dizajna, smešten u srcu popularnog letovališta Aja Napa, okružen mnoštvom restorana, barova, pabova, prodavnica i živahnih mesta za noćni život. Gradski muzej, stari manastir i čudesna peščana plaža sa kristalno čistom vodom udaljeni su samo nekoliko koraka. Šik stil hotela odlikuje se prepoznatljivim arhitektonskim stilom sa vrhunskim dizajnom, stvarajući atmosferu punu harmonije i radosti sa konceptom orijentisanim prema odraslima. Moderne sobe su prelepo uređene i uređene u modernim, ali opuštajućim tonovima. Hotel je izgrađen oko ljupkog dvorišta sa fantastičnim bazenom u stilu lagune i veličanstvenim palmama. Gosti mogu da vežbaju u sofisticiranom fitnes centru ili se opuste podmlađujućom masažom u spa centru. Razni izvrsni restorani i barovi poslužuju ukusnu hranu, iskušavajući čak i najizbirljivije nepce. Odlično mesto za parove koji provode romantični odmor, namenjen je samo odraslim osobama, i uz Wellness centar koji poseduje predstavlja kvalitetan izbor za letovanje na Kipru 2021.

 

Položaj:

Hotel Napa Plaza 3* se nalazi na 8 km od centra Aja Nape, 77 km od Nikozije, 40 km od Larnake, 52 km do aerodroma u Larnaki.

Sadržaj hotela Napa Plaza:

Recepcija, 3 restorana, 3 bara, otvoreni bazen sa slatkom vodom, zatvoreni bazen, teretana, hemijsko čišćenje/pranje veša, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, sef (uz doplatu na licu mesta), Aqua Wellness Centar.

Sobe:

Hotel Napa Plaza ima 224 standardne i superior sobe i svaka raspolaže sa kupatilom (kada/tuš), fenom za kosu, klima uređajem, SAT TV, direktnom telefonskom linijom, sefom (uz doplatu na licu mesta), mini frižiderom, Wi-Fi internetom uz doplatu na licu mesta, priborom za čaj/kafu, balkon/terasa. Bračni krevet ili 2 odvojena ležaja. Deluxe Room su modernijeg enterijera i imaju bade mantil i papuče.

Plaža:

Hotel Napa Plaza 3* se nalazi na 600 m od mora, suncobrani i ležaljke uz doplatu na licu mesta.

Usluga:

Noćenje/doručak - buffet, samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Napomena:

Hotel Napa Plaza je samo za odrasle osobe starije od 16 godina.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije