Pavlo Napa Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Pavlo Napa Beach Hotel
 • 57 slika

Hotel Pavlo Napa Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel koji svojim raznovrsnim sadržajima pruža gostima nezaboravan odmor i letovanje na Kipru 2021. Porodični hotel Pavlo Napa Beach 4* s pogledom na kristalno čiste vode Sredozemnog mora i Peščanog zaliva pruža uživanje na odličnoj lokaciji sa direktnim pristupom divnoj plaži sa Plavom zastavom. Živahno središte popularnog odmarališta Aja

Hotel Pavlo Napa Beach Hotel

Hotel Pavlo Napa Beach ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel koji svojim raznovrsnim sadržajima pruža gostima nezaboravan odmor i letovanje na Kipru 2021. Porodični hotel Pavlo Napa Beach 4* s pogledom na kristalno čiste vode Sredozemnog mora i Peščanog zaliva pruža uživanje na odličnoj lokaciji sa direktnim pristupom divnoj plaži sa Plavom zastavom. Živahno središte popularnog odmarališta Aja Napa sa restoranima i barovima udaljeno je samo nekoliko minuta šetnje; park Luna, stari manastir i gradski muzej nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Obnovljeni, porodični hotel nudi udobne sobe uređene u savremenom stilu sa modernim nameštajem. Sobe imaju bočni pogled na more i unutrašnjost. Gosti će ceniti širok spektar usluga i pogodnosti, uključujući besplatnu WIFI vezu u svim javnim prostorima, internet kutak, poslovne usluge, iznajmljivanje automobila, motocikala i bicikala, kao i dežurnog lekara. Restoran služi ukusnu lokalnu kuhinju. Idealno mesto za parove i porodice sa decom za odmor na plaži.

 

Položaj:

Pavlo Napa Beach hotel se nalazi u letovalištu Ayia Napa. Od centra Ayia Napre udaljen je oko 2 km,od aerodroma 35 km i oko 200 m od autobuske stanice.

Sadržaj Pavlo Napa Beach hotela:

Restoran Tiffany (glavni restoran) i Periyially restoran na plaži, bar pored bazena, lobi bar, SPA centar, masaže, kozmetički salon, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, teretana, sauna, đakuzi, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama.

Smeštaj:

Hotel Pavlo Napa Beach poseduje 2 zgrade, 5 spratova. Ukupan broj soba je 147, sa pogedom na more i kopno. Sve sobe su modernog dizajna i potpuno renovirane.

 • Dvokrevetna soba (16 m2, 2 ležaja, balkon, klima, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, LCD TV, fen za kosu, kupatilo, mini frizider, direktna telefonska linija, besplatan Wi-Fi, sef uz doplatu).
 • Trokrevetna soba (16 m2, 3 ležaja, balkon, klima, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, LCD TV, fen za kosu, kupatilo, mini frizider, direktna telefonska linija, besplatan Wi-Fi, sef uz doplatu).
 • Porodična soba (16 m2, 2 ležaja + kreveti na sprat, balkon, klima, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, LCD TV, fen za kosu, kupatilo, mini frizider, direktna telefonska linija, usluga buđenja, ketl, besplatan Wi-Fi, sef uz doplatu).

Plaža:

Pavlo Napa Beach Hotel se nalazi na nekoliko metara od peščane Sandy Bay plaže (plaža sa plavom zastavicom) i 100 m južno od Nissi plaže.

Sport i zabava:

Različite dnevne i večernje aktivnosti za sve uzraste, teniski teren, stoni tenis, teretana, sauna, đakuzi, SPA, odbojka u vodi, odbojka na plaži, bilijarsko takmičenje, klub za decu od 4 do 12 godina sa različitim programima i aktivnostima.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera) – buffet, samoposluživanje izbor više jela.

Napomena:

Moderan hotel, na odličnoj lokaciji, sa kvalitetnom kuhinjom i različitim aktivnostima pruža gostima izvrsnu uslugu i nezaboravan odmor.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije