Vassos Nissi Plage Hotel & Spa

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Aja Napa
  • Vassos Nissi Plage Hotel & Spa
  • 55 slika

Hotel Vassos Nissi Plage ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel u samom srcu letovališta Aja Napa, i odličan je izbor za letovanje na Kipru za različite tipove gostiju. Smešten na samo 2 minuta hoda od plaže Nissi u Aja Napi, hotel Vassos Nissi Plage nudi otvoreni i zatvoreni bazen, saunu i teretanu. Vodeni svet udaljen je samo 200 m. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, pogled na more, TV

Hotel Vassos Nissi Plage Hotel & Spa

Hotel Vassos Nissi Plage ★★★★ - Ayia Napa, Kipar je moderan hotel u samom srcu letovališta Aja Napa, i odličan je izbor za letovanje na Kipru za različite tipove gostiju. Smešten na samo 2 minuta hoda od plaže Nissi u Aja Napi, hotel Vassos Nissi Plage nudi otvoreni i zatvoreni bazen, saunu i teretanu. Vodeni svet udaljen je samo 200 m. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, pogled na more, TV ravnog ekrana i mini bar. Kupatilo sadrži besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Svakog jutra u hotelu Vassos Nissi Plage pruža se puni engleski doručak. Gosti takođe mogu da ručaju u restoranu u okviru objekta i opuste se uz piće u baru. U hotelu je dostupna večernja zabava, a tu su i teniski teren, 24-časovna recepcija i ostava za prtljag. Centar grada udaljen je 3 km, a međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je 34 km.

 

Položaj:

Vassos Nissi Plage hotel se nalazi na jugoistočnoj obali letovališa Ayia Napa. Od međunarodnog aerodroma u Larnaki udaljen je 34 km, od centra grada 3 km, akva park "Water World" je udaljen svega 200 m od hotela koji je odličan je izbor za letovanje na Kipru. Akvarijum u mestu Protaras udaljen je 8 km, muzej Thalassa 3.2 km.

Sadržaj Vassos Nissi Plage hotela:

Recepcija, lift, lobi bar, bar/restoran na plaži „Famous“, koktel bar „Bay View“, lounge bar, teniski teren, fitness centar, SPA centar, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, prostorija za odlaganje prtljaga, usluga pranja i peglanja veša.

Smeštaj:

Vassos Nissi Plage hotel ima 114 soba. Gostima su na raspolaganju: standardne sobe sa delimičnim ili direktnim pogledom na more i beach apartmani. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, sa kupatilom ( tuš/kada), imaju mini bar, SAT TV LCD, telefon, fen za sušenje kose, sef (uz doplatu), Wi Fi internet uz doplatu, balkon.

Plaža:

Hotel Vassos Nissi Plage 4* izlazi na čuvenu plažu Nissi od koje ga deli samo parking. Ležaljke i suncobrani uz doplatu. Plaže Kalamies, Sunrise, Trinity udaljene su 9 km od hotela.

Usluga u hotelu Vassos Nissi Plage 4*:

Usluga u hotelu Vassos Nissi Plage je noćenje sa doručkom - otvoreni bife, postoji mogućnost doplate za polupansion.

Napomena:

Moderan hotel u samom srcu letovališta Ayia Napa prikladna je opcija za različite tipove gostiju.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije