Atrium Zenon Hotel Apartments

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Larnaka
  • Atrium Zenon Hotel Apartments
  • 11 slika

Hotel Atrium Zenon Apart-hotel - Larnaca grad, Kipar smešten je u centru Larnake i blizu plaže. Atrium Zenon Apart-hotel nudi uslugu Najam studija ili apartmana (postoji doplata za doručak) i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2021. Položaj: Apart-hotel Atrium Zenon se nalazi u centru Larnake , na svega 100 m od plaže. Od restorana, prodavnica i kafića udaljen je oko 100m. Od aerodroma Larnaca j

Hotel Atrium Zenon Hotel Apartments

Hotel Atrium Zenon Apart-hotel - Larnaca grad, Kipar smešten je u centru Larnake i blizu plaže. Atrium Zenon Apart-hotel nudi uslugu Najam studija ili apartmana (postoji doplata za doručak) i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2021.

 

Položaj:

Apart-hotel Atrium Zenon se nalazi u centru Larnake, na svega 100 m od plaže. Od restorana, prodavnica i kafića udaljen je oko 100m. Od aerodroma Larnaca je udaljen 8 km.

Sadržaj Atrium Zenon hotela:

Recepcija, sef uz doplatu, lift, otvoreni bazen na krovu hotela, bar pored bazena, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

Sobe:

Hotel Atrium Zenon raspolaže sa studijima i jednosobnim ili dvosobnim apartmanima.

  • Studio (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja – max 2 osobe): kupatilo (tuš), mini bar, kuhinjski box, Wi-Fi uz doplatu, klima uređaj uz doplatu, balkon.
  • Apartman 1-2 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja – max 2 osobe): kupatilo (tuš), mini bar uz doplatu, kuhinjski box, Wi-Fi uz doplatu, klima uređaj uz doplatu, balkon.
  • Apartman 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, 1 sofa ležaj): kupatilo (tuš), mini bar uz doplatu, kuhinjski box, Wi-Fi uz doplatu, klima uređaj uz doplatu, balkon.

Plaža:

Hotel Atrium Zenon Apart-hotel je udaljen oko 100 m od gradske plaže u gradu Larnaka. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju na licu mesta.

Usluga hotela Atrium Zenon Apart-hotel:

Najam studija ili apartmana. Postoji doplata za doručak.

Doplata na licu mesta:

Korišćenje klima uređaja 5€ po jedinici po noći u hotelu Atrium Zenon Apart-hotel.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Lokacije