Atrium Zenon

  • Atrium Zenon
  • 11 slika

Hotel Atrium Zenon Apart-hotel - Larnaca, Kipar nalazi se u centru Larnake, na svega 100 m od plaže. Od restorana, prodavnica i kafića udaljen je oko 100m. Od aerodroma Larnaca je udaljen 8 km. Hotelski apartmani Atrium Zenon su nazvani po rečima „Atrium“, odnosno prostor, i „Zenon“ što je ime osnivača antičke stoičke škole filozofije u Atini. Od otvaranja u martu 1987. godine, uživa izuzetan uspe

Hotel Atrium Zenon

Hotel Atrium Zenon Apart-hotel - Larnaca, Kipar nalazi se u centru Larnake, na svega 100 m od plaže. Od restorana, prodavnica i kafića udaljen je oko 100m. Od aerodroma Larnaca je udaljen 8 km. Hotelski apartmani Atrium Zenon su nazvani po rečima „Atrium“, odnosno prostor, i „Zenon“ što je ime osnivača antičke stoičke škole filozofije u Atini. Od otvaranja u martu 1987. godine, uživa izuzetan uspeh i popularnost među ljudima u zemlji i inostranstvu. Od prvog dana, politika hotela je bila da pružimo najbolju moguću uslugu potencijalnim klijentima i zadržimo ih da se vraćaju u naš hotel svake godine. *** KLIMA NIJE UKLJUČENA U CIJENU I PLAĆA SE 5€ NA LICU MESTA.

 

Položaj:

Hotel Atrium Zenon Apart-hotel se nalazi u centru Larnake, na svega 100 m od plaže. Od restorana, prodavnica i kafića udaljen je oko 100m. Od aerodroma Larnaca je udaljen 8 km.

Sadržaj Atrium Zenon hotela:

Recepcija, sef uz doplatu, lift, otvoreni bazen na krovu hotela, bar pored bazena, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu).

Sobe:

Hotel Atrium Zenon raspolaže sa studijima i jednosobnim ili dvosobnim apartmanima.

  • Studio (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja – max 2 osobe): kupatilo (tuš), mini bar, kuhinjski box, Wi-Fi uz doplatu, klima uređaj uz doplatu, balkon.
  • Apartman 1-2 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja – max 2 osobe): kupatilo (tuš), mini bar uz doplatu, kuhinjski box, Wi-Fi uz doplatu, klima uređaj uz doplatu, balkon.
  • Apartman 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, 1 sofa ležaj - max 4 osobe): kupatilo (tuš), mini bar uz doplatu, kuhinjski box, Wi-Fi uz doplatu, klima uređaj uz doplatu, balkon.

Plaža:

Hotel Atrium Zenon Apart-hotel je udaljen oko 100 m od gradske plaže u gradu Larnaka. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju na licu mesta.

Usluga hotela Atrium Zenon Apart-hotel:

Najam studija ili apartmana. Postoji doplata za doručak.

Doplata na licu mesta:

Korišćenje klima uređaja 5€ po jedinici po noći u hotelu Atrium Zenon Apart-hotel.

 


Sadržaji

  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen

Lokacije