Best Western Plus Larco Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Larnaka
  • Best Western Plus Larco Hotel
  • 31 slika

Hotel Best Western Larco ★★★ - Larnaka, Kipar je smešten u rezidencijalnom delu Larnake, udaljen je oko 200m od gradske peščane plaže Machenzie Beach i oko 15 minuta šetnje do centra grada gde se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 5 km. Best Western Plus Larco je skroman hotel koji preporučujemo mladima za letovanje na Kipru. Nudi uslugu noćenje sa do

Hotel Best Western Plus Larco Hotel

Hotel Best Western Larco ★★★ - Larnaka, Kipar je smešten u rezidencijalnom delu Larnake, udaljen je oko 200m od gradske peščane plaže Machenzie Beach i oko 15 minuta šetnje do centra grada gde se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 5 km. Best Western Plus Larco je skroman hotel koji preporučujemo mladima za letovanje na Kipru. Nudi uslugu noćenje sa doručkom – samoposluživanje (izbor više jela).

 

Položaj:

Smešten u rezidencijalnom delu Larnake, udaljen je oko 200m od gradske peščane plaže Machenzie Beach i oko 15 minuta šetnje do centra grada gde se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 5 km.

Sadržaj:

Best Western Plus Larco Hotel raspolaže sa 55 renovniranih soba, restoran, bar, spoljašnji bazen sa delom za decu, bilijar, pikado, igraonica, TV sala, menjačnicu, bašta, teretana, sauna, sef na recepciji i internet.

Smeštaj u hotelu Best Western Larco:

Hotel Best Western Plus Larco 3* poseduje sobe, studije i jednosobne apartmane, a svaki sadrži kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon, klima uređaj uz doplatu, balkon.

Usluga u hotelu Best Western Larco 3*:

Noćenje sa doručkom – samoposluživanje (izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za večeru.

Preporuka agencije:

Best Western Plus Larco 3* je skroman hotel i preporučujemo ga mladima zbog blizine grada.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije