Cactus

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Larnaka
  • Cactus
  • 27 slika

Hotel Cactus ★★ - Larnaka grad, Kipar se nalazi u stambenom delu Larnake, oko 2 km od centra grada i 6 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Cactus hotela: Cactus Hotel 2* se nalazi u stambenom delu Larn

Hotel Cactus

Hotel Cactus ★★ - Larnaka grad, Kipar se nalazi u stambenom delu Larnake, oko 2 km od centra grada i 6 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Cactus hotela:

Cactus Hotel 2* se nalazi u stambenom delu Larnake, oko 2 km od centra grada i 6 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, balkon/ terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Cactus 2*:

Recepcija, parking, restoran, bar, spoljašnji bazen, wi-fi u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Cactus 2*:

Cactus Hotel 2* je udaljen oko 400 m od plaže Kastela i oko 800 m od plaže Makenzi.

Napomena:

https://cactushotel-larnaka.com/en/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije