Flamingo Beach Hotel

Hotel Flamingo ★★★ - Larnaka, Kipar smešten je preko puta plaže Meckenzy, udaljen 2 km od centra Larnake, a od aerodroma oko 10 km i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2022. Hotel Flamingo nudi uslugu Noćenje s doručkom (doručak). Doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela. Mogućnost za polupansion i All Inclusive (doručak i večera). Ovaj hotel se nalazi na idealnoj lo

Hotel Flamingo Beach Hotel

Hotel Flamingo ★★★ - Larnaka, Kipar smešten je preko puta plaže Meckenzy, udaljen 2 km od centra Larnake, a od aerodroma oko 10 km i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2022. Hotel Flamingo nudi uslugu Noćenje s doručkom (doručak). Doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela. Mogućnost za polupansion i All Inclusive (doručak i večera). Ovaj hotel se nalazi na idealnoj lokaciji pored plaže Mekenzi i sa pogledom na Sredozemno more, Slano jezero i zaliv Larnake. Sastoji se od ukupno 64 sobe raspoređene na 5 spratova. Brza usluga bez nepotrebnih formalnosti, ukusna hrana i osvežavajuća pića u opuštenom ambijentu zaštitni su znakovi ovog hotela. Sadržaji koji se nude gostima ovog klimatizovanog objekta uključuju hotelski sef, menjačnicu i pristup liftu. Tu je i igraonica i TV salon. Gosti mogu uživati u kafiću, baru/salonu i restoranu. Dostupni sadržaji za sastanke uključuju konferencijske i banketne sobe sa WLAN pristupom internetu. Gosti takođe mogu iskoristiti sobe i usluge pranja veša. Dostupan je besplatan parking na licu mesta.

 

Položaj:

Flamingo hotel je udaljen 2 km od centra Larnake, a od aerodroma oko 10 km i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj hotela Flamingo:

Hotel Flamingo 3* ima 64 sobe, restoran, bar, snek bar, bazen na krovu, terasa za sunčanje, spa i fitnes centar (uz doplatu), igraonica, dečje igralište, usluga pranja, čišćenja i peglanja (uz doplatu), sef (uz doplatu).

Smeštaj:

Sve sobe hotela Flamingo 3* (20 m2) imaju kupatilo (tuš/kada), fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sef (uz doplatu), frižider (uz doplatu), balkon/terasu.

Plaža hotela Flamingo 3*:

Nalazi se preko puta plaže Meckenzy označene Plavom zastavicom.

Usluga u hotelu Flamingo 3*:

Noćenje s doručkom (doručak). Doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela. Mogućnost doplate za polupansion uslugu (doručak i večera).

 


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije