Golden Bay Beach Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Larnaka
  • Golden Bay Beach Hotel
  • 21 slika

Hotel Golden Bay ★★★★★ - Larnaka bay, Kipar se nalazi u turističkoj zoni zaliva Larnaka, na dugoj peščanoj plaži, ima 5★, nudi uslugu noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), polupansion ( doručak/večera - švedski sto - samoposluživanje) ili All Inclusive i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Smešten na lokaciji koja nežno spaja zemlju sa peščanom plažom, ovaj objekat koji se

Hotel Golden Bay Beach Hotel

Hotel Golden Bay ★★★★★ - Larnaka bay, Kipar se nalazi u turističkoj zoni zaliva Larnaka, na dugoj peščanoj plaži, ima 5★, nudi uslugu noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), polupansion ( doručak/večera - švedski sto - samoposluživanje) ili All Inclusive i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Smešten na lokaciji koja nežno spaja zemlju sa peščanom plažom, ovaj objekat koji se nalazi u Larnaki na Kipru, svrstava se među najprestižnije hotele na ostrvu. Gosti koji borave u ovom luksuznom hotelu mogu se povući na mesto mira i lepote, gde je sunce večno, a more mediteransko plavo. Posetioci će biti okruženi zaista jedinstvenim okruženjem izuzetnog cveća, hladnih vodenih pejzaža, neverovatne zlatne plaže i divnog kiparskog vremena.. Luksuzno mesto gde se posetioci vraćaju uvek iznova na toplu dobrodošlicu.

 

Položaj:

Golden Bay Hotel se nalazi u turističkoj zoni zaliva Larnaka, na oko 10 km od centra i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Od aerodroma u Larnaki je udaljen 13 km.

Sadržaj Golden Bay hotela:

Gostima su na raspolaganju veliki otvoreni i zatvoreni bazen sa terasom za sunčanje, sef uz doplatu, menjačnica, konferencijska sala, Spa centar, bilijar, teretana, teniski teren, igraonicu i igralište. Najbliži golf teren je udaljen od hotela oko 90 m.

Smeštaj:

Hotel Golden Bay raspolaže sa 193 sobe. Sve standardne sobe hotela imaju kupatilo (tuš/kada), papuče, bademantil, sef uz doplatu, klima uređaj, set za pripremu čaja ili kafe i opremljene su SAT TV-om i minibarom (uz doplatu), Wi Fi internet.

Plaža:

Hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke su dostupni za goste hotela na plaži i pored bazena.

Usluga u hotelu Golden Bay 5*:

Noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), polupansion (doručak/večera - švedski sto - samoposluživanje) ili All Inclusive usluga.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije