Lordos Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Larnaka
 • Lordos Beach Hotel
 • 19 slika

Hotel Lordos Beach ★★★★ - Larnaka Bay, Kipar smešten je na privatnoj peščanoj plaži, uz SPA centar i druge sadržaje. Lordos Beach Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje, izbor više jela i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovo odmaralište pogodno za porodice nalazi se odmah izvan užurbanog turističkog područja Larnake. Nedavna renoviranja učinila su ovaj hotel sa 175 so

Hotel Lordos Beach Hotel

Hotel Lordos Beach ★★★★ - Larnaka Bay, Kipar smešten je na privatnoj peščanoj plaži, uz SPA centar i druge sadržaje. Lordos Beach Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje, izbor više jela i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovo odmaralište pogodno za porodice nalazi se odmah izvan užurbanog turističkog područja Larnake. Nedavna renoviranja učinila su ovaj hotel sa 175 soba modernim i modernim. Hotel ima predvorje, TV/čitaonicu i konferencijske sadržaje. Mogućnosti objedovanja uključuju kafić, bar i restoran. Frizerski salon se takođe nalazi na licu mesta. Ostali sadržaji uključuju fen za kosu, TV i pristup internetu. Ostala oprema uključuje sef, mini bar, pribor za pripremu čaja i kafe. Smeštajne jedinice su sa individualno regulisanim klima uređajima, duplim ili bračnim krevetima, a neke su dostupne i sa spojnim vratima. Pored teretane, hotel ima 3 otvorena bazena i 1 zatvoreni. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni na terasi za sunčanje. Uz doplatu, gosti mogu uživati u sauni, parnom kupatilu ili masaži.

 

Položaj:

Lordos Beach hotel se nalazi 9 km od centra Larnake, na privatnoj peščanoj plaži i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Od aerodroma je udaljen 18 km.

Sadržaj hotela Lordos Beach:

Restoran, zatvoreni i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, bar i restoran pored bazena, bar na plaži, koktel bar, Spa centar, fitness, suvenirnica, animacija, bilijar, sportske aktivnosti na plaži, a uz doplatu: sauna, parno kupatilo, usluga čuvanja dece, usluga pranja i hemijskog čišćenja.

Smeštaj:

Hotel Lordos Beach raspolaže sa Classic i Superior sobama kao i sa porodičnim sobama.

 • Classic i superior sobe (23 m2) imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef uz doplatu, Wi-Fi internet uz doplatu, mini bar (na upit uz doplatu), balkon/terasa.
 • Family sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (na upit uz doplatu), kreveti na sprat za decu, Wi-Fi internet uz doplatu.

Plaža:

Hotel Lordos Beach 4* nalazi se na privatnoj peščanoj plaži.

Usluga u hotelu Lordos Beach 4*:

Noćenje sa doručkom - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije