Lordos Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Larnaka
 • Lordos Beach Hotel
 • 19 slika

Hotel Lordos Beach ★★★★ - Larnaka grad, Kipar je smešten u zalivu Larnake, oko 10 km od centra Larnake i oko 15 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Lordos Beach hotela: Lordos Beach Hotel 4* je smešten

Hotel Lordos Beach Hotel

Hotel Lordos Beach ★★★★ - Larnaka grad, Kipar je smešten u zalivu Larnake, oko 10 km od centra Larnake i oko 15 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Lordos Beach hotela:

Lordos Beach Hotel 4* je smešten u zalivu Larnake, oko 10 km od centra Larnake i oko 15 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, tv, mini frižider, balkon/ terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Lordos Beach 4*:

Recepcija, restorani, barovi, wi-fi u zajedničkim prostorijama, dečije igralište, teniski teren, spoljašnji bazen, teretana, Spa & Wellness (unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, masaže, kozmetički tertmani).

Plaža hotela Lordos Beach 4*:

Lordos Beach Hotel 4* se nalazi direktno na peščanoj plaži.

Napomena:

https://lordosbeach.com.cy/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije