Radisson Beach Resort Larnaca

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Larnaka
 • Radisson Beach Resort Larnaca
 • 15 slika

Hotel Radisson Beach Resort ★★★★ - Larnaka grad, Kipar je nov hotel, udaljen oko 7 km od marine i promenade Finikudes. Aerodrom Larnaka je udaljen oko 17 km. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Radisson Beach Resort hotela:

Hotel Radisson Beach Resort Larnaca

Hotel Radisson Beach Resort ★★★★ - Larnaka grad, Kipar je nov hotel, udaljen oko 7 km od marine i promenade Finikudes. Aerodrom Larnaka je udaljen oko 17 km. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Radisson Beach Resort hotela:

Radisson Beach Resort 4* je nov hotel, udaljen oko 7 km od marine i promenade Finikudes. Aerodrom Larnaka je udaljen oko 17 km. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, wi-fi, balkon/ terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Radisson Beach Resort 4*:

Recepcija, restoran, bar, parking, wi-fi, bazen na otvorenom, konferencijska sala.

Plaža hotela Radisson Beach Resort 4*:

Radisson Beach Resort 4* se nalazi na samoj plaži, na oko 600 m od plaže Voroklini i 7 km od plaže Finikudes.

Napomena:

https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-resort-larnaca

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije