San Remo Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Larnaka
  • San Remo Hotel
  • 12 slika

Hotel San Remo ★★ - Larnaka grad, Kipar se nalazi oko 500 m od zaliva Larnake i oko 5 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj San Remo hotela: San Remo Hotel 2* se nalazi oko 500 m od zaliva Larnake i oko

Hotel San Remo Hotel

Hotel San Remo ★★ - Larnaka grad, Kipar se nalazi oko 500 m od zaliva Larnake i oko 5 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj San Remo hotela:

San Remo Hotel 2* se nalazi oko 500 m od zaliva Larnake i oko 5 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, tv, klimu, balkon/ terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju. Postoji mogućnost i doplate za All Inclusive (doručak, ručak i večera, užina, određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

Sadržaj hotela San Remo 2*:

Recepcija, parking, restoran, bar, spoljašnji bazen, teretana, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela San Remo 2*:

San Remo Hotel 2* je udaljen oko 500 m od plaže Kastela, oko 800 m od plaže Makenzi i oko 2,5 km od plaže Finikudes.

Napomena:

https://papouishotels.com

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije