Sun Hall Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Larnaka
  • Sun Hall Hotel
  • 15 slika

Hotel Sun Hall ★★★★ - Larnaka, Kipar se nalazi u samom srcu Larnake, na samom setalistu, na 10-ak minuta od aerodroma. Objekat je udaljen 100 metara od marine sa jahtama i 600 metara od Tvrđave Larnaka. na 50 m od od Phinikoudes plaže. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i barovi kao i veliki izbor mnogobrojnih radnji. Ovaj elegantni hotel pored plaže nalazi se u srcu Larnake, uživajući u

Hotel Sun Hall Hotel

Hotel Sun Hall ★★★★ - Larnaka, Kipar se nalazi u samom srcu Larnake, na samom setalistu, na 10-ak minuta od aerodroma. Objekat je udaljen 100 metara od marine sa jahtama i 600 metara od Tvrđave Larnaka. na 50 m od od Phinikoudes plaže. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i barovi kao i veliki izbor mnogobrojnih radnji. Ovaj elegantni hotel pored plaže nalazi se u srcu Larnake, uživajući u panoramskom pogledu na proslavljeno šetalište sa palmama i Sredozemno more. Privilegovan položaj hotela, okružen najboljim gradskim kafićima, barovima i restoranima i preko puta tržnog centra, čini ga vrhunskim izborom kako za turiste tako i za zahtevne poslovne putnike. Hotel nudi standardne i superior sobe kao i apartmane, svi sa sopstvenim balkonima, klima-uređajem i brzim internetom. Poslovni putnici će ceniti moderne konferencijske sale za poslovne događaje i društvene sadržaje, a svi mogu uživati u svetlucavom otvorenom bazenu, kao i u ukusnim internacionalnim jelima koja se služe u hotelskom restoranu. Bilo da putujete poslovno ili u cilju odmora, centralna lokacija ovog hotela i odlični sadržaji čine ga idealnim izborom.

 

Položaj:

Sun Hall Hotel se nalazi u samom srcu Larnake, na samom setalistu, na 10-ak minuta od aerodroma. Objekat je udaljen 100 metara od marine sa jahtama i 600 metara od Tvrđave Larnaka i odličan je izbor za letovanje na Kipru. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i barovi kao i veliki izbor mnogobrojnih radnji.

Sadržaj Sun Hall hotela:

Bazen, sauna, fitnes sala, restoran koji nudi pogled na more i bogat à-la-carte meni sa jelima kiparske i internacionalne kuhinje, kafe, koktel bar.

Sobe:

Hotel Sun Hall raspolaze sa 113 soba. Hotel ima standardne dvokrevetne sobe sa francuskim ili sa dva odvojena ležaja, površine oko 26 m2. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu. Sve sobe imaju: kupatilo (tuš/kada), telefon, klima uređaj, prostrani balkon/terasa, mini bar/frižider, sef (uz doplatu), fen za kosu, SAT TV, bežični internet, radio.

Plaža:

Hotel Sun Hall 4* se nalazi na 50 m od od Phinikoudes plaže, i na 100 m od marine.

Usluga u hotelu Sun Hall 4*:

Noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje). Mogućnost doplate za polupansion (doručak/večera).

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije